Jump to content
IGNORED

Bitange i Princeze


Patrick Mbomba

Recommended Posts

Neki inserti iz nove 4 sezone (a i iz starih sezona) - LINK

U četvrtoj sezoni sit-coma "Bitange i princeze" gledat ćemo 24 nova nastavka u kojima se pojavljuju svi glavni likovi: Robi, Irena, Kazo, Teo, Lucija, Gazda, Konobar Armando te Erotoman Saša. Radnja počinje tamo gdje je prošle sezone završila - ispostavilo se da je Adriana teroristica, pa su zbog navodne povezanosti s njom svi osim Tea završili u zatvoru. Nakon što se ta zavrzlama riješi, naši se junaci vraćaju svakodnevnici: Teo postaje agent tajne službe, Irena se pridružuje Gazdi i Kazi kao djelatnica marketinške Agencije, Lucija zbog situacije između Tea i Adriane pukne pa počne živjeti sto na sat. Erotomanu se ostvaruje san: odlazi u Nizozemsku snimati film za odrasle, s kojim će se kasnije trijumfalno vratiti u domovinu. Robi jedno vrijeme radi kao batler kod neobičnog grofa Draškovića, da bi se kasnije ponovno vratio svom poslu televizijskog voditelja: Gazdin je rođak Paško Gabrić, naime, ponovno pokrenuo ugasli Star-TV, a Gazdina Agencija zadužena je za sve i svašta vezano uz nove projekte (koji uključuju emisije 'Mijenjam cimera', 'Turbodadilja', kviz 'šahovnica', prijenos izbora za Mistera...). Od ostalih zapleta u novoj sezoni izdvajamo: Osama bin Laden želi raketirati Split; Robi se prerušava u afričkog nogometaša; Luciju prosi bivši mladić; Teo istražuje je li karijera otočkog kantautora Belje zapravo paravan za trgovinu drogom; Kazo pronalazi curu i testira duge gaće; Lucija hoda s hip-hoperom Neredom ali ga ostavlja zbog Shortyja; Gazda snima dramsku seriju o braći Radić; Teo sumnja da Robijev poslodavac, grof Drašković, priprema napad Austrougarske na Hrvatsku; Robi, Kazo i Irena se hvataju u koštac s porodom kod kuće; otkriva se tajna Teovih roditelja; Robi i Kazo izbacuju Tea iz stana; Gazdi u smišljanju kampanje za kečap s krušnim mrvicama pomaže šajeta; Irena se useljava k dečkima; Robi i Kazo imaju maraton gledanja krvavih horora; Teo odlazi na špijunsku misiju u Nagasaki; Gazda priprema ribrending alkara; Robi za cimera silom prilika dobiva torcidaša; Adriana se upetlja i u otmicu djeteta; Erotoman dovodi zvijezdu svog pornića, Bosanca Faku, u pub; Teo dobiva zadatak da zloglasnom Đuri Kroli, Armandovom blizancu i otimaču Teove bivše, namjesti zločin; Robi pokreće emisiju u kojoj gledatelji šalju paparazzo snimke poznatih osoba...1. epizoda:Robi, Irena, Kazo, Lucija i Gazda još se uvijek nalaze u pritvoru tajne službe, a ubrzo im se pridružuje i Teo koji je Adriani (a.k.a. Crvenperki) dao alibi za njezin teroristički napad. Za to vrijeme brižni konobar Armando i erotoman Saša na šalteru Službe za privjeskiće pokušavaju ući u trag svojim prijateljima. Hoće li se naši junaci izvući od optužaba za međunarodni terorizam, i zašto Teo daje alibi Adriani, pogledajte u prvoj epizodi četvrte sezone "Bitangi i princeza".
IMHO - BIP su najbolja humoristicka serija "sa ovih prostora" koju sam gledao, naravno racunajuci ove snimljene nakon raspada SFRJ.... Kamiondzije, Vruc vjetar i jos neke stare serije su nenadmasne...
Link to comment

pogledala jučerašnju epizodu, i iskreno sam se nasmijala svega jednom. ono kad su se ženske međusobno dohvatile u zatvoru, a netko je komentirao kako su pametni policajci, mogli su stavit i vlatku i dikana* skupa u ćeliju! * referenca na razvodeći cirkus vlatke pokos i josipa radeljaka đikana koji je lani zaposjedao hrvatske medije

Link to comment

krenula 4. sezona?!kraj trece me totalno razocarao. kad vec remiziram, omiljena epizoda mi je posljednja u drugoj sezoni, sa jednorogom iza police sa kazetama, carobnom kornjacom i hrpom kutija u teovom ofisu.

Link to comment

Pre par dana je preminuo Galiano Pahor, koji je u seriji glumio (sjajno) vlasnika knjizare Prizmica :( Jeste, druga sezona je najbolja. (do pocetka nove su reprizirali trecu, i nijednu nisam ponovo odgledao)

Edited by Takeshi
Link to comment
Pre par dana je preminuo Galiano Pahor, koji je u seriji glumio (sjajno) vlasnika knjizare Prizmica :(
:o :(Super topic, meni se u pocetku uopste nije dopala serija, ali sam pogresila, jedini posten sitkom sa ovih prostora :thumbup:
Link to comment

Od svega sta je snimljeno na ovim prostorima B&P bi bile najblize necemu sto se naziva 'sitkom'. Ako se setimo da je na ovim prostorima bilo dosta pokusaja (neuspesnih i tuznih) pravljenja istoga onda B&P deluju bolje nego sto stvarno jesu.Naravno B&P nisu /\ ali nisu ni hrdjavi.

Link to comment
pogledala jučerašnju epizodu, i iskreno sam se nasmijala svega jednom. ono kad su se ženske međusobno dohvatile u zatvoru, a netko je komentirao kako su pametni policajci, mogli su stavit i vlatku i dikana* skupa u ćeliju! * referenca na razvodeći cirkus vlatke pokos i josipa radeljaka đikana koji je lani zaposjedao hrvatske medije
Meni je krivo što nisam baš preterano upućena u hrvatsku estradu, pa često ne razumem sve štosove, ali mi je jako smešno kad opletu po Srbima... kao kad je Robi proglašen za najboljeg stendap komičara pa mu Kićo Slabinac uručuje nagradu i kaže - Gdje je sad onaj koji će reći da Hrvati nemaju smisao za humor? a Robi kaže - U Srbiji, eto gdje! :lol:
Link to comment
  • 1 year later...
Pa da, ubodu jednu i po dobru foru po epizodi.Meni, praktički* negledljivo. :mellow: *ovo "praktički" je isključivo Gazdina zasluga.
U petoj sezoni Gazda i njegovo "mecanje" su dobili jos vise prostora
Link to comment

ova sezona je smecejel se sjeca neko epizode sa jednorogom iza gazdine police sa dvd-ovima, kumerleovom carobnom kornjacom jankom i kazovim perpetuum mobile aparatom? ako bi mi taj neko doturio ime epizode, fala mu dje cuo i dje ne cuo.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...