elementary Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Đenka 11 poena 6 asistencije i 6 ukradene , carski odigrao, kao zver u odbrani. Link to post
Ivo Petović Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Neverovatan posao Radonjića. Neverovatan. Dobiti ovako rutinski dve verovatno najjače ekipe u Evropi spektakularan je rezultat. Link to post
Milosh76 Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Zalgiris tamo, pa Fener ovde... znaci lomi se sezona... vreme je za jedan skalp. Drugi moze u polufinalu EL :D Link to post
John Coltrane Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Dajte fajnalfor odma Link to post
Milosh76 Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 (edited) greska Edited December 29, 2016 by Milosh76 Link to post
renne Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Zalgiris tamo, pa Fener ovde... znaci lomi se sezona... vreme je za jedan skalp. Drugi moze u polufinalu EL :DTo gubimo lagano obe Link to post
elementary Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Fener u Istambulu, moja greska. Nema veze, bice sladje Ceniš da igramo 2 x tamo ? Link to post
Ivo Petović Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 (edited) Jedno pola 3/4 bukvalno svaki napad Zvezde je išao preko Tea, kojeg je na njegovu standardnu nedefanzivnost dodatno boleo primicač da malo stegne. Ne znam šta je Itudis hteo sa onim preuzimanjima Kuzmića nakon pika ali to je jako loše rešenje, sve je kažnjeno. Zaboravih da li oni inače tako brane. Edited December 29, 2016 by Ivo Petović Link to post
Milosh76 Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 (edited) Ceniš da igramo 2 x tamo ? Ne nego na sajtu kkcrvenazvezda.rs nema rasporeda za januar... Pa sam permutovao datume i timove Edited December 29, 2016 by Milosh76 Link to post
renne Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Jedno pola 3/4 bukvalno svaki napad Zvezde je išao preko Tea, kojeg je na njegovu standardnu nedefanzivnost dodatno boleo primicač da malo stegne. Ne znam šta je Itudis hteo sa onim preuzimanjima Kuzmića nakon pika ali to je jako loše rešenje, sve je kažnjeno. Zaboravih da li oni inače tako brane.Ne slažem se. Dugo Teo ovako nije tukao i ugrao odbranu kao večeras Link to post
pbg12345 Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 (edited) Žalgiris jebeni i darusafaka sto vise vremena prolazi to su mi zalija ta dva poraza, posebno protiv darusafake kako stvari trenutno stoje, moglo bi se u poslednjem kolu tamo lomiti za pocetak bi valjalo vratiti zalgirisu u narednom kolu bice ih bas tesko dobiti u gostima, ali jbg Neverovatan posao Radonjića. Neverovatan. Dobiti ovako rutinski dve verovatno najjače ekipe u Evropi spektakularan je rezultat. +1000 Ne slažem se. Dugo Teo ovako nije tukao i ugrao odbranu kao večeras daj ne zajebaji. vidno je igrao sa pola gasa, sto u napadu sto u odbrani pred kraj dok je jos bio aktivan rezultat ustopovao im je onu kontru poput nekog kls pleja :D teo bi to resio dok je vecina nasih jos na njihovoj polovini, ovako je iskusno sacekao da se vrate zvezdini igraci, kao vrti se i gleda gde su mu saigraci :D naravno to nista ne menja niti umanjuje zvezdinu pobedu i odlicnu tekmu, ali voleo bih da svaku protiv nas odigra ovako :) Edited December 29, 2016 by pbg12345 Link to post
pbg12345 Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 uuu, propustio sam ovo :D Link to post
Recommended Posts