Heaviside Posted yesterday at 14:12 Share Posted yesterday at 14:12 (edited) I bez antibiotika i sličnih sitnica. Dao bih dosta toga da mi dozvole da ostanem gde sam, kakva crna 1907. Edited yesterday at 14:12 by Heaviside 2 Link to comment
namenski Posted yesterday at 14:19 Share Posted yesterday at 14:19 A sto samo antibiotici i ostale modernosti, kad bi se za koju godinu naratovao do mile volje, za pocetak vratio Kosovo, Makedoniju, a i to samo kao uvertiru u Veliki, хајкинг Prokletijama, letovanje na Krfu... 1 2 Link to comment
namenski Posted yesterday at 14:54 Share Posted yesterday at 14:54 @Jimmy Kowalski izvini, zezam se... Mada, trebalo je mozda da se geografski odredis, moze 1907, ali Svajcarska, Argentina, taj rad, pa svako jutro uz kafu ili toplu cokoladu novine... Link to comment
Jimmy Kowalski Posted yesterday at 15:03 Share Posted yesterday at 15:03 (edited) Geografsku odrednicu izaberite sami. A mozete i bilo koji period iz proslosti (pod uslovom da ga niste zakacili u svom zivotu da ne budu odgovori tipa vratio bih se u 80-te i da vecno traju i sl), ja sam proizvoljno uzeo 100-ak godina unazad. edit: Vazi i odgovor da ne biste menjali sadasnje vreme i mesto. Ovo je vise upuceno na adresu onih sto pricaju o staaaaaaarim dobrim vremenima, kada je sve bilo bolje, a i ljudi bolji.. Edited yesterday at 15:06 by Jimmy Kowalski Link to comment
napadaj Posted yesterday at 15:11 Share Posted yesterday at 15:11 Treba se vratiti u 1355. godinu i sačuvati Dušanov život po svaku cenu Link to comment
djordje geprat Posted yesterday at 15:49 Share Posted yesterday at 15:49 45 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Geografsku odrednicu izaberite sami. A mozete i bilo koji period iz proslosti (pod uslovom da ga niste zakacili u svom zivotu da ne budu odgovori tipa vratio bih se u 80-te i da vecno traju i sl), ja sam proizvoljno uzeo 100-ak godina unazad. edit: Vazi i odgovor da ne biste menjali sadasnje vreme i mesto. Ovo je vise upuceno na adresu onih sto pricaju o staaaaaaarim dobrim vremenima, kada je sve bilo bolje, a i ljudi bolji.. i, kakve veze ovo ima sa naslovom topika? Link to comment
Jimmy Kowalski Posted yesterday at 15:57 Share Posted yesterday at 15:57 Cemu takav ton i palac dole, gosn Djole? Ni komentar "Interent nikad nije trebao da napusti naučnu zajednicu... Sad su crvi izali iz konzerve i gamižu okolo..." nema veze sa naslovom topika, pa ste lupili palac gore jer se slazete s njim. Kada se vec meandrira u komentarima, pa me povuklo da napravim poluozbiljnu anketu. Moderatori ako smatraju da treba, nek brisu ili premestaju, nije da je nesto mnogo bitno.. Link to comment
Moonwalker Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago (edited) 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Cemu takav ton i palac dole, gosn Djole? Ni komentar "Interent nikad nije trebao da napusti naučnu zajednicu... Sad su crvi izali iz konzerve i gamižu okolo..." nema veze sa naslovom topika, pa ste lupili palac gore jer se slazete s njim. Kada se vec meandrira u komentarima, pa me povuklo da napravim poluozbiljnu anketu. Moderatori ako smatraju da treba, nek brisu ili premestaju, nije da je nesto mnogo bitno.. Treba (stranka, pokret) da zaposle ili zaduze nekog ili troje recimo da pokriju 0-24h sa dovoljno IT znanja da ovako nesto sasece u roku odmah. I sve pet. Preozbiljno si shvatio komentare. Edited 23 hours ago by Moonwalker 1 Link to comment
Jimmy Kowalski Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Pa reagovali su i sasekli. Ali se po ko zna koji put komentarise kako su internet/twitter/mobilni... zlo, i kako je sve otislo dodjavola kada je ______________ (dopisati po zelji) pa me inspirisalo da napravim anketu koja je poluozbiljna (dakle nisam preozbiljno shvatio) o tim boljim vremenima, kada nije bilo svih tih izvora zla. 1 Link to comment
Jimmy Kowalski Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Mudro zboris starac Milosice Mislim, pre internet vremena neki SNS bi lepio lazne plakate sa NDB logom da ih diskretuje na primer. Forma je nebitna.. 1 1 Link to comment
Recommended Posts