Boza_zvani_Pub Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 (edited) Otvorio bih ovaj topik o prenosu prvenstva pre svega na rts-u ali i generalno o prenosima i strimovima. Gledam ovo sa prekidima. Stojanovic je neslusljiv, izvestacen je i smara za medalju. Gde vi gledate? Jel Strajnic opet u studiju? Hoce li se nekada nesto promeniti na tom RTS-u? Edited June 10, 2016 by Boza_zvani_Pub Link to post
borris_ Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 Gledam na TF1. Margoton je odlican. Link to post
Apollo Creed Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 Pohvalio bih Kosanov stajling sinoć... Link to post
Frank Pembleton Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 Jel sbb zamračuje hrt u fulu, i tekmu i emisije pre i posle? ...shit has hit the fan... Link to post
zoki Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 Pohvalio bih Kosanov stajling sinoć...Objasnio Od kako sam uzeo android box sve gledam preko kodija u hd-u Link to post
Cash Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 Ja na nemcima. ZDF I Das Erste A ne gledaš Slo 2 Link to post
kud u maglu Simoviću Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 dobar je i prenos i na rts hd, samo na poluvremenu puštaju hajlatce, a ne i one grafike o kretanju igrača(kao na nfl ili nba) a bilo ih je u brazilu na wc-u doduše, imam neku caku na tv da ubije komentatora a pojača ambijentalni zvuk rts nije razočarao gledajući onaj pre show Link to post
levi Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 Odlični su prenosi rts hd-u kao i uvek Zbog poluvremena bez reklama i stručnjaka u studiju vredi istrpeti i acu bezveznjaka Link to post
Ajant23 Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 I ja sam zadovoljan sa RTS HD i meni je jedino što smeta, povremeni komentari. Baš mi je žao što nisu u stanju da komentarišu na nivou gomile komentatora sa recimo Arene. Inače, slika mi je super, nema prekida reklamama, mogu da gledam stadion na poluvremenu i da ne prebacujem na RTS 1 uopšte. Baš bi sve bilo super kada bi komentari bili malo bolji, bez političkog konteksta u širem smislu (mada od toga pati sve što više vuče na Premijer ligu, i pretpostavlja je tradiciji Serije A) i da su doskočice takve da više idu u prilog fudbalu, a manje politici (mada su i političke doskočice doneli trendovi koji favorizuju Premijer ligu)... Link to post
Malvo Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 Jebeni Krivokapic, da li uopste mora da govori? Iskljucite ga, samo neka ide zvuk sa stadiona. Link to post
Apollo Creed Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 Jbt Krivokapić...fali još samo mrtvi Mijaljević. Link to post
Recommended Posts