kud u maglu Simoviću Posted June 10, 2016 mesto za sve ono što nije direktno vezano za utakmice, a u vezi je sa evropskim prvenstvom Share this post Link to post
kud u maglu Simoviću Posted June 10, 2016 jbg. nema ni kesijevih putopisa :( kad nema kiše dobar je i grad Share this post Link to post
MiddleClass Posted June 10, 2016 Opet Mazic po meridijanu prvi favorit da sudi finale EP sa kvotom 5. Share this post Link to post
kud u maglu Simoviću Posted June 10, 2016 (edited) Opet Mazic po meridijanu prvi favorit da sudi finale EP sa kvotom 5. otimaj kretenima pare e jel si čuo aca, ne idu svi trećeplasirani Edited June 10, 2016 by kud u maglu Simoviću Share this post Link to post
Pokojni Ruxin Posted June 10, 2016 Evo templejta da ppp struka ne arči tastaturu Francuska kesa Nemačka kesa Španija kesa Engleska kesa Italija kesa Belgija kesa Share this post Link to post
dillinger Posted June 10, 2016 50 najboljih ikada na Euru po Spiegelu, dobra lista http://www.spiegel.de/sport/fussball/europameisterschaft-2016-die-besten-50-spieler-der-em-geschichte-a-1095768.html Share this post Link to post
notenoughreasonsforclaire Posted June 11, 2016 Ima li nekog dobrog papirnatog specijalnog dodatka za ovo prvenstvo po novinama + da li se pojavio, domaći ili strani, specijal povodom istog, a da vredi i da je BG dobavljiv? Btw, je l' mi to uopšte više nemamo sportskih nedeljnika i mesečnika (u onom klasičnom obliku) u ovom trenutku? Share this post Link to post
radnik Posted June 11, 2016 Ja uzeo pinbet-ov specijal. Nije los. Sad možda to nije ono što tražiš... Share this post Link to post
Dr Arslanagić Posted June 11, 2016 Ima li nekog dobrog papirnatog specijalnog dodatka za ovo prvenstvo po novinama + da li se pojavio, domaći ili strani, specijal povodom istog, a da vredi i da je BG dobavljiv? Btw, je l' mi to uopšte više nemamo sportskih nedeljnika i mesečnika (u onom klasičnom obliku) u ovom trenutku? Share this post Link to post
kud u maglu Simoviću Posted June 11, 2016 deluje da je bilo zabavno u marseju Share this post Link to post
Dr Arslanagić Posted June 11, 2016 super zabavno sigurno... pijani engleski idioti + ruski kikbokseri + arapski dileri i secikese Share this post Link to post