Miljenko Posted Saturday at 00:23 Author Share Posted Saturday at 00:23 Nakon laganog poraza protiv File, na otvaranju sezone, ni ovaj mec nismo poceli sjajno. Jos jedan primljen PP gol. Quote Link to post
Grandilof Posted Saturday at 00:52 Share Posted Saturday at 00:52 Pih posle 3-0 vec 3-2 sa jos par PP za Pense...Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk Quote Link to post
freakns Posted Saturday at 19:33 Share Posted Saturday at 19:33 Colorado izgubio prvu od St, Louisa, pa im vratio s kamatom u drugoj, 8-0 :o oni mi se cine mozda i najboljim timom u ligi MacKinnon, Rantanen, Landeskog je verovatno najbolji napad u ligi (ili oni ili Bergeron, Marchand, Pasternak), tu su i Donskoi, Kadri, Burakovsky... u odbrani doveli Toewsa da pomogne Makaru i Johnsonu, imaju i dva iznadprosecna golmana... bukvalno timu ne fali nista Quote Link to post
ducca Posted Saturday at 20:45 Share Posted Saturday at 20:45 Sjajan mec Boston-NJ i pobeda u poslednjoj sekundi OT-a Devilsa Quote Link to post
Miljenko Posted Sunday at 20:00 Author Share Posted Sunday at 20:00 Ubelezeni prvi bodovi, nakon sjajnog meca protiv Capitalsa. Par dobrih prilika u trecoj trecini, dupla stativa Ovechkina, promaseni ziceri u OT, DeSmith 4 skinuta penala (Guentzel daje jedini gol u penal seriji). Quote Link to post
Grandilof Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago E moji Capsi, 5 na 3 da privedu tekmu kraju i oni prime shorthanded gol Tacno ce sad da izgube od mrtvog Pittsburgha. Quote Link to post
Miljenko Posted 10 hours ago Author Share Posted 10 hours ago Dobismo ponovo u produzetku. Quote Link to post
Recommended Posts