ToniAdams Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 dobivamo na ludilo stimca Link to post
borris_ Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 (edited) Litvanske navijacice su ljepse od srpskih, barem ove sto pokazuju na tv-u. Edited September 16, 2015 by borris_ Link to post
ljakse Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 (edited) dobivamo na ludilo stimca kako? štimac nije u 12 na prvenstvu. aa, kapiram, ovako generalno Edited September 16, 2015 by ljakse Link to post
Blud Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 Napustaju teren u 3/4, Sale snapchatom ubedjuje Sabonisa da vrati ove svoje na teren. Link to post
hazard Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 Litvanske navijacice su ljepse od srpskih, barem ove sto pokazuju na tv-u. To je zato sto je srpska dijaspora u Francuskoj malobrojna. U Nemackoj je daleko veca dijaspora, pa su bolje i ribe. Link to post
Mil@n Posted September 17, 2015 Share Posted September 17, 2015 15+ razlike na poluvremenu, Nedara na kraju 42 poena. Link to post
dekki Posted September 17, 2015 Share Posted September 17, 2015 Ваљда ће сад притисак на наше бити мањи. Ипак су они у ове 2 елиминационе утакмице улазили као апсолутни фаворити. Све екипе из наше групе су по репутацији, осим Исланда, биле јаче од Финске и Чешке. Чини ми се и да је Ђорђевић јуче био нервознији него иначе. Link to post
SNARC Posted September 17, 2015 Share Posted September 17, 2015 Na stranu sve, meni su njihovi navijaci ubedljivi Diznilend..kao da je neko bacio sintelan medj publiku muzickog tobogana Link to post
Kanzas siti zez Posted September 17, 2015 Share Posted September 17, 2015 Navijaci Litvanije znaju biti antipaticni kad ih gledas preko TV-a ali to je pre svega zbog fanatizma. Upoznao sam nekoliko Litvanaca u Jesenicama, jedna sestoclana ekipa je imala i apartman do nas, i uvideo sam koliko oni zive za kosarku. Ono sto sam zapamtio je da cim smo progovorili o nasoj grupi pitali su me da li znam kakav je igrac Nikola Ivanovic, u kvalitete ostalih 11 Crnogoraca su bili upuceni :D Znali su apsolutno sve o svakom nasem igracu. I da, Litvanke su dobre ribe Link to post
wall Posted September 17, 2015 Share Posted September 17, 2015 Na stranu sve, meni su njihovi navijaci ubedljivi Diznilend..kao da je neko bacio sintelan medj publiku muzickog tobogana Link to post
Frank Pembleton Posted September 17, 2015 Share Posted September 17, 2015 Jebaće nas ružno Marčuljonis... poslato sa WC šolje by BVK Link to post
pbg12345 Posted September 17, 2015 Share Posted September 17, 2015 djordjevic iznenadjuje litvance sa milutinovim u startnoj petorci. tu pravimo prednost. na kraju nazalost ipak gubimo :( Link to post
Tinman Posted September 17, 2015 Share Posted September 17, 2015 Jebaće nas ružno Marčuljonis... poslato sa WC šolje by BVK Pomenu Cvrlle to na prethodnoj strani. Meni nekako onaj Karnišovas baš deluje opasno. Link to post
SNARC Posted September 17, 2015 Share Posted September 17, 2015 Navijaci Litvanije znaju biti antipaticni kad ih gledas preko TV-a ali to je pre svega zbog fanatizma. Ne fanatizam nego ono medjusobno pljeskanje rucicama..kad vidim da to odrasli primenjuju, uradi me bolje nego suve sljive. Zabava nalik ruskim komicnim Tv programima, sa sve kariranim pantalonama i sutiranjem u dupe na pozornici. Da vole kosarku, ne sumnjam. Link to post
Recommended Posts