Cane Vukic Prebranac Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 To sto su ti igraci b tima odigrali proslu sezonu na visem nivou od igraca a tima i time sjebali abecedu Link to post
goofs Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Lupam glavu i ne mogu da shvatim kakve veze ima za selekciju tima u leto 2014. ono što je igrač uradio POSLE toga Pa ima valjda to sto oni nisu postali zverine preko noci, negde tamo izmedju sredine i kraja septembra, vec su i u trenutku odigravanja prvenstva to bili. A odlicne igre tokom sezone su im bile samo potvrda toga. To valjda i Venom hoce da kaze, na papiru je to bio B tim, ali u realnosti i po igrackim dostignucima vrlo blizu A timu. Link to post
theanswer Posted September 14, 2015 Author Share Posted September 14, 2015 Pa ima valjda to sto oni nisu postali zverine preko noci, negde tamo izmedju sredine i kraja septembra, vec su i u trenutku odigravanja prvenstva to bili. A odlicne igre tokom sezone su im bile samo potvrda toga. To valjda i Venom hoce da kaze, na papiru je to bio B tim, ali u realnosti i po igrackim dostignucima vrlo blizu A timu. On je rekao kakav B tim, tako je počelo i rekao je da nisu igrali valjda Lebron i još jedan i da je to to. 8 igrača plus Melo oko koga se ne slažemo nije bilo u tom timu a bilo bi da su hteli ili mogli. Kako bi onda nazvao takav tim? Link to post
Venom Posted September 15, 2015 Share Posted September 15, 2015 On je rekao kakav B tim, tako je počelo i rekao je da nisu igrali valjda Lebron i još jedan i da je to to. 8 igrača plus Melo oko koga se ne slažemo nije bilo u tom timu a bilo bi da su hteli ili mogli. Kako bi onda nazvao takav tim? Blast from the past team. Tzv. B tim. Link to post
goofs Posted September 15, 2015 Share Posted September 15, 2015 Izašao konačno boxscore, ako sam ja dobro sračunao Macijulis index korisnosti 50 Zna li se nešto o Barnjaniju, hoće li igrati? Link to post
Kanzas siti zez Posted September 15, 2015 Share Posted September 15, 2015 Izašao konačno boxscore, ako sam ja dobro sračunao Macijulis index korisnosti 50 pisao je vec Ozmo o tome, ovo je drugi najbolji skor u istoriji EP. Dirk je 2001. imao 51 Ko vam je u najboljoj petorci dosadasnjeg dela EP? Moj izbor je: Satoransky, De Colo, Gallinari, Bjelica, Gasol Link to post
goofs Posted September 15, 2015 Share Posted September 15, 2015 pisao je vec Ozmo o tome, ovo je drugi najbolji skor u istoriji EP. Dirk je 2001. imao 51 Promakao mi taj članak izgleda. Je l ima negde Edin da piše? Više ne piše na Mondu. Link to post
Joe D Posted September 15, 2015 Share Posted September 15, 2015 (edited) u jebote, neko je dovoljno dokon da racuna indekse na fibinim takmicenjima. osobito taj kosarkaski novinar, mogao bi ga neko uputiti u carobni svet napredne statistike, ako bi hteo ponudi nesto relevantno kosarkaskim zaljubljenicima. Edited September 15, 2015 by Joe D Link to post
Recommended Posts