Timmy Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Planiram da sastavim timove na b92 virtuelnom selektoru. Igra li ko jos neki fantazi? Link to post
Timmy Posted September 3, 2015 Author Share Posted September 3, 2015 Ako mislite da temi nije mesto ovde, prebacite je u onaj podforum sa fantazijima. Link to post
Kanzas siti zez Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Sastavio ja tri tima bez mnogo mozganja. Glupo je sto nema izmena do kraja sampionata. Ako neko naidje na neki bolji nek ostavlja link Link to post
Jose Raul Capablanca Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Onaj ACBov? malo se treba lomatati, pošto ne može da se promeni jezik, al jbg... Link to post
Timmy Posted September 3, 2015 Author Share Posted September 3, 2015 Kakav je taj na mvp? Ja sam čini mi se pre nekoliko godina igrao aba fantazi kod njih i nije mi nešto legao. A na b92 loše što nema izmena. Taj na španskom neću ni da otvaram :) Link to post
KennyDalglish Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Taj španski je najbolji Link to post
Timmy Posted September 3, 2015 Author Share Posted September 3, 2015 Ima li negde da se vide zbirne statistike pripremnih meceva? Slabo sam ih ispratio, krenem da sastavljam, kad ne ide :) Link to post
Jose Raul Capablanca Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 (edited) Ima li negde da se vide zbirne statistike pripremnih meceva? Slabo sam ih ispratio, krenem da sastavljam, kad ne ide :) http://www.acb.com/ Dole desno, imaš po timovima. Negde su full statsi, negde samo poeni... Edited September 4, 2015 by Jose Raul Capablanca Link to post
Moća Posted September 6, 2015 Share Posted September 6, 2015 Majstori na b92 jos uvek nisu apdejtovali statistiku Link to post
nautilus Posted September 6, 2015 Share Posted September 6, 2015 mene unakazio raduljica na mvp.rs. nando de kolo, bjelica i galinari pokidali. mvp ima slab server Link to post
Moća Posted September 6, 2015 Share Posted September 6, 2015 A jel apdejtovali ovi nesrecnici na b92? Link to post
Timmy Posted September 6, 2015 Author Share Posted September 6, 2015 Bjelicu jedinog imam u svim timovima. Ostalo sam naklapao i kombinovao. Nisam nesto dobro krenuo. 112 najbolji skor. Link to post
Kanzas siti zez Posted September 6, 2015 Share Posted September 6, 2015 Meni je 131 najbolji skor. U tom timu su mi Jankunas, Galinari, Vesely, Bjelica i jos neki dobar centar. Ja imam Jankunasa i Papanikolaua u svim timovima Link to post
Recommended Posts