J.R. Cash Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Kao danas ili jače? Jesi li gledao tu utakmicu? Link to post
TheBigFlegma Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Jesi li gledao tu utakmicu? Nešto malo, na preskoke, zato i pitam. Link to post
J.R. Cash Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Nisam ni ja gledao, predstavu nemam na sta je to licilo. Ipak, mislim da Hrvati imaju previse ofanzivnog talenta da bi (cak i onoliko malodusni) izgubili tu tekmu. Link to post
Valkyrie Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Ja sam ukačila malo Šarića pre utakmice da nešto priča o ''nezgodnoj Gruziji'', kako ''neće biti nimalo lako'' sve nabrajajući razne velemajstore košarkadze. Unapred se prao ako puknu. Link to post
TheBigFlegma Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Nisam ni ja gledao, predstavu nemam na sta je to licilo. Ipak, mislim da Hrvati imaju previse ofanzivnog talenta da bi (cak i onoliko malodusni) izgubili tu tekmu. Ono malo što sam uhvatio preko nekog odvratnog strima, Hrvati su izgledali kao da igraju samo zato što moraju. Posle vidim statistitku da su šut iz igre imali oko 35%, trojke nešto tipa 4/25. Link to post
Dionysos Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 (edited) није хрвате ни шут ишао данас, промашивали су и неке лагане кошеве, али генерално бледо и неуверљиво делују... читам сад перасовић је након утакмице изјавио "Bio sam igrač i potpuno razumijem da se može izgubiti i da se može igrati loše, međutim onog trenutka kada odustaneš to je najgore što ti se može dogoditi.", нисам видео, али на хр форумима су коментарисали да је против грчке на тајмауту кад је грчка прешла у вођство се дерао на играче - нећете се ваљда сад предати, наводно ни атмосфера није најсјајнија поготово на релацији томић хезоња... шта знам, можда им треба неки психолог у тиму, имам утисак да брзо губе на самопоуздању кад ствари крену лоше Edited September 10, 2015 by Dionysos Link to post
Jozef K. Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Oni imaju sasvim solidne igrače. Da ih poželiš u svojoj reprezentaciji. Izgleda da su drugi problem u pitanju i da zbog toga igraju ispod očekivanja. Poslao tapatalk Link to post
Cash Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Hrvati u kosarci=Srbija u fudbalu Link to post
James Marshall Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 Pa to je kod njih već godinama, dođu na prvenstvo sa solidnim rosterom pa se raspadnu. Uvijek je bio neki problem malodušnosti, selektora, odnosa među igračima i prema igri, saveza... Baš su balkanci pravi kad je basket u pitanju, što kaže Cash Link to post
SleeperSleep Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 trebaju im, za početak, bolji igrači. posle sve lakše ide. Link to post
pacey defender Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 NIje samo do kvaliteta igrača. Makedonci su ušli u polufinale sa timom koji na individualnom nivou nije bio među 4 ekipe. Link to post
SleeperSleep Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 NIje samo do kvaliteta igrača. Makedonci su ušli u polufinale sa timom koji na individualnom nivou nije bio među 4 ekipe. nisam ni rekao da je samo do individualnog kvaliteta. rekao sam da je, za početak, dobro imti dobre igrače. Link to post
pacey defender Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 Jasno. Samo htedoh reći da oni imaju to što imaju - ne mogu im bolji igrači pasti s neba. Link to post
Ivo Petović Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 Vi Hrvate otpisaste? Oni su na jednu odličnu utakmicu od polufinala, a verovatno i OI. Link to post
pacey defender Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 Ja ne. Plašim se malo te utakmice. Uvek je nezgodno. Samim tim slađe kad se pobedi, ako se pobedi. Link to post
Recommended Posts