theanswer Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 igrao si x :o ne, napisao sam na kladži šta sam igrao. trebao mi je koš kalneitisa i pobeda litvanije na dva različita tiketa, tako da su mi izbili pare 99,99 posto. Link to post
goofs Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 Gledam vec 15 min u tabelu ove grupe i ne mogu da proniknem sta tu ko koga, ko ce dalje i sa koje pozicije. Link to post
theanswer Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 (edited) Gledam vec 15 min u tabelu ove grupe i ne mogu da proniknem sta tu ko koga, ko ce dalje i sa koje pozicije. Mislim da je najrealnije imo 1 LIT 2 LAT 3 CZE 4 BEL Pošto je u C samo dilema četvrto mesto, to bi bilo LIT vs MKD/NED/GEO LAT vs SLO CRO vs CZE GRE vs BEL Edited September 9, 2015 by theanswer Link to post
kobni zelaya Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 Bolje nam je da budemo drugi nego prvi. Link to post
harper Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 CRO vs CZE Ovde Hrvati tako lako mogu da popiju poraz.. Link to post
kobni zelaya Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 Teško, Češka nema mnogo sila u napadu, sve se svodi na tri čoveka. Francuzima će, vidim, biti veća frka u osmini finala, nego u četvrtfinalu. Link to post
harper Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 Teško, Češka nema mnogo sila u napadu, sve se svodi na tri čoveka. Francuzima će, vidim, biti veća frka u osmini finala, nego u četvrtfinalu. Ma, Hrvati su dosta jaci ali ako ne udju dobro u mec moze svasta da bude jer se radi o trojici igraca na pozicijama koje Hrvati jako lose brane. Veseli ce u skoku da pojede Sarica i Damjana Prdeza, dace im 20 poena samo iz ofanzivnih skokova. Link to post
J.R. Cash Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 Bolje nam je da budemo drugi nego prvi. Birao bi Grcku pa Francusku pre Hrvatske i Livanije? Link to post
kobni zelaya Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 (edited) Ako idemo na Grčku, onda svakako ne. Mislio sam da idemo na Litvaniju u četvrtfinalu, ako smo drugi. edit - da, Grčka, pogrešio sam. Edited September 9, 2015 by kobni zelaya Link to post
theanswer Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 Naravno sva moja predivđanja padaju u vodu posle prve utakmice gde Letonija nesrećna gubi od još nesrećnijih Ukrajinaca. E sad me stvarno mrzi da računam Link to post
Kanzas siti zez Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 Lipoviy 15 poena bez promasaja. Pogodio dva bacanja za pobedu. Glupa Belgija. Da su danas pobedili sutrasnja pobeda bi ih dovela na prvo mesto Link to post
Blud Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 Lipovij predvodi Ukrajnu do finala protiv nas, gde sa 40pt i kucanjem za pobedu raskrinkava celavu prevaru? Link to post
goofs Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 Naravno sva moja predivđanja padaju u vodu posle prve utakmice gde Letonija nesrećna gubi od još nesrećnijih Ukrajinaca. E sad me stvarno mrzi da računam Rekoh ja :D jebo lud zbunjenog Link to post
theanswer Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 U suštini igraju Litvanci i Česi za prvo mesto međusobni duel. Samo što onaj ko izgubi može da ne bude drugi i svi timovi u grupi imaju još šansu da prođu dalje. Link to post
Recommended Posts