goofs Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Zasluzili su Litvanci da izgube zbog onako glupog poslednjeg napada, dali su zadnjih 40 poena iz reketa i ovaj slepac je mislio da je dobro da sutne trojku sa 8 metara na 5 sekundi do kraja. Link to post
Kanzas siti zez Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Kalneitis i Valancuinas su 95% ovog tima. U bitnim mecevima najbolje im je da prepisu recept sa EP2013- Kalneitis da igra 37+ minuta. Link to post
J.R. Cash Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 (edited) Daleko je Kalnietis od te forme. Pretanki su Litvanci. Edited September 7, 2015 by J.R. Cash Link to post
harper Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Belgosi utekose s plenom. Link to post
theanswer Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 (edited) Kalneitis je debilčina, a Lefkavičius ili kako se već zove još veća, dali sve poene iz reketa i zadnja 2min ne spuste unutra, Lefkavičius gubi prvo loptu na ubacivanju, a onda se zaleće kao june bez ikakve potrebe. Edited September 7, 2015 by theanswer Link to post
Kanzas siti zez Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Koliko god da je daleko i dalje je jedini koji zna da organizuje napad, onaj Lipkavicius ne zna da najjednostavnije doturi loptu do centara. Nakon suta Kalneitisa lopta je upala u ruke Belgijancu i odmah se otvorila kontra. Odmah sam se setio Nolana Smita Link to post
theanswer Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 A jebeš mi sve, ja mislim da nije stigao na vreme ali to nikada nećemo saznati jer debili nemaju dobar ugao Link to post
J.R. Cash Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 (edited) Nigde ih on nece odvesti u bitnim mecevima. Ispadaju cim nalete na ovih nekoliko najjacih reprezentacija, a mozda i pre. A jebeš mi sve, ja mislim da nije stigao na vreme ali to nikada nećemo saznati jer debili nemaju dobar ugao I meni izgleda da nije stigao. Edited September 7, 2015 by J.R. Cash Link to post
goofs Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Meni isto izgleda da nije stigao, a ne znam kakvi su oni propisi FIBA po tom pitanju (ne bi me cudilo ni da ih nemaju) - ako sudije same po sebi nisu ponistile kos, znaci to je primarna odluka, sto opet znaci da treba da postoji jasan dokaz za ponistavanje odluke, a ovde toga nema. Link to post
Kanzas siti zez Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Sada postoje realne sanse da Litvanija ne bude prva. Jos laksi zreb za nas. A treci iz nase grupe bi imao put do 1/2 finala: A2(Poljska) pa pobednik meca D1(Belgija)-C4(Holandija). Link to post
theanswer Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Sada postoje realne sanse da Litvanija ne bude prva. Jos laksi zreb za nas. A treci iz nase grupe bi imao put do 1/2 finala: A2(Poljska) pa pobednik meca D1(Belgija)-C4(Holandija). Prilično si daleko otišao... Belgija je izgubila od Letonije, tek treba da igra sa Češkom, svašta će biti u toj grupi i Litvanija treba da igra sa Češkom itd. Link to post
theanswer Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 https://vine.co/v/eth2Z2q1peW Nema šanse da je ovo koš, nema trika da je izbacio pre kraja, govnjive sudije mi izbiše pare iz džepa Link to post
Recommended Posts