Jump to content
IGNORED

Ultražena - za modernu ženu 22. veka


Razzmatazz

Recommended Posts

Tokom konsultacija sa uvaženim mi kolegom Marvinom ustanovljen je određeni zastoj u razvoju ženskih časopisa. Pošto su naši predlozi postali suviše progresivni za redakcije B92-ojke, Bliceva i drugih uvaženih časopisa, a komentari usled nerazumevanja proglašavani za radikalne, odlučili smo se da iskoristimo PPP kao lidera u platformama za društvenu komunikaciju za obradu ovakvih važnih tema. Kad kažemo "tema", mislim na ono šta vidimo kao listu dnevnih naslova:

 

- Ona ima samo 104 godine, a izgleda tako seksi

- Skinula je gaće i obradovala fanove!

- Zaboravite sve šta ste znali o čačkanju nosa

- Svakodnevno kupanje je štetno

- Svakodnevno kupanje je zdravo

- Skinula je gaće i razljutila fanove!

- 14 stvari koje mogu poći naopako dok pržite jaja

- Napokon otkrivamo kako staviti penis u vaginu

- Ona samo izaziva i provocira

- Skinula je gaće - da li je preterala?

- Ceo svet bruji samo o ovome

- 37 stvari kojih se muškarci plaše tokom seksa

- Ona izgleda tako seksi samo 15 minuta nakon porođaja

- Rekli su joj da je debela, a ona im je ovako odgovorila

- Otišao je u kupatilo i otkrio strašnu tajnu!

- Ako jedete ovo, umrećete vrlo brzo

- Ovako je izgledala kao devojčica, a danas se jastuči po rijaliti šouovima

- Seksi izgled za prijemni u srednje škole

- Napokon otkrivamo koja je poza najbolja

 

 

Shvatili ste. Ako imate dobar naslov teksta ili komentare čitalaca koje bi želeli da podelite - ili da napišete svoj - ovo je pravo mesto.

Edited by Razzmatazz
Link to comment

Ova mesta za seks morate da isprobate

 

Četvrtak 30.04.2015

Predstavljamo vam najmaštovitije lokacije za seks koji ćete zauvek pamtiti!

13452241475541367fb4393982742065_640x400

 

 

U ŠPAJZU

Sedite na poklopac zamrzivača, raširite noge i sačekajte da vaš dragi "shvati" poruku. Tiho zujanje motora zamrzivača će slati slatke trnce kroz vaše gluteuse, ostaje samo da vidite šta će biti glasnije - vaši uzdasi ili zveckanje tegli sa ajvarom. Poseban bonus će biti ako njegovi prsti koji mrse vašu kosu prethodno pokupe 40 grama guste stoletne paučine sa dovratka


U SUPERMARKETU

Nikada vam nije pao na pamet jedan "na brzaka" pored rafova sa deterdžentima i sredstvima za poliranje? Oslobodite se inhibicija i isprevrćite bočice za pranje sudova. Možete i kombinovati: jedne nedelje zamenite udobnost polica sa vrećicama brašna i pirinča za malo grublji osećaj na gajbicama sa ananasom - samo nebo je granica!


U DOKTORSKOJ ORDINACIJI

Bilo da idete sa vašom boljom polovinom na pregled njegove prostate, ili jer su vama našli zabrinjavajuću grudvicu na jajnicima - ne propuštajte priliku. Umesto da čekate sa ostalim pacijentima na recepciji, iskoristite obližnji ormarić sa četkama i metlama. Ionako će vas pomisao o mogućim kobnim vestima dodatno uzbuđivati. Miris dezinfekcionih sredstava koji se širi iz krpa za čišćenje podova u skučenom mračnom prostoru će vas svakako dovesti do ludila!


U ŠKOLI

Dosadno vam je na roditeljskom sastanku, a vaše dete ionako ređa sve dobre ocene? Eskivirajte dosadnog profesora biologije koji bi da priča s vama, nađite neku praznu učionicu i "zgrabite dan" - nevaljali vreli seks na stolovima gde preko dana sede dečica od 7-10 godina, i njihovi pastelni crteži slatkih medvedića koji će vas gole i oznojene posmatrati sa zidova će vam svakako doneti dodatni stimulans


NA POVRŠINSKOM KOPU "TAMNAVA"

Videli ste predsednika vlade i njegov performans na ovom mestu - zašto samo on da bude maštovit? Potpalite vašu i njegovu požudu i priuštite sebi svoju "sednicu vlade", a okolnim rudarima nesvakidašnji prizor dok se vaša tela strastveno prepliću ispod kranova i onih mašina koje ima rupu napred pa usisavaju


U ZATVORU

Svi smo uzdisali gledajući dogodovštine Anastasije Stil i Kristijana Greja u "50 nijansi siva". Oslobodite svoju nevaljalu stranu tako što ćete na zgradi skupštine da napišete crvenim sprejom u po bela dana "VUČIĆU PEDERU". Osećaj koji ćete imati dok vas policajci iz "29. novembra" mlate pendrekom po leđima i guzi dok ležite na prljavom podu zakatančeni lisicama za radijator će biti nezaboravan! Što bi rekli mladi - #YOLO


NA PIJACI

Pošli ste u nabavku za nedeljni ručak, ali pre nego što kupite i poslednje kilo krompira i odete kući, pronađite napuštenu tezgu prekrivenu neprozirnom ceradom i sedite na nju. Osećaj oštrog zarđalog metala tezge koji će uranjati u vaše gole butine će pružati neponovljiv ugođaj. Spoznaja da ćete još koliko sutra osećati slatko peckanje po vašoj guzi dok primate vakcinu za tetanus bi vam trebala garantovati brzi vrhunac. Ako ste baš srećne ruke, to će biti tezga na kojoj je do juče stajala riba upecana u vodama Volge pre dve nedelje, pa će jedinstveni miks te arome pomešane sa vašim feromonima vas i vašeg dragog dovoditi do novih visina.


 

Link to comment

dok nismo stigli do povrshinskog kopa tamnava, sve je izgledalo skoro realno :lolol:

 

(strashno: pre 50 godina je bila seks bomba a sada je je bakica ^_^)

Edited by gospa buba
Link to comment

Ova mesta za seks morate da isprobate

 

Četvrtak 30.04.2015

 

Predstavljamo vam najmaštovitije lokacije za seks koji ćete zauvek pamtiti!

 

13452241475541367fb4393982742065_640x400

 

 

NA SAHRANI

 

Priznajte, čak i ako niste goth u tolikoj meri da serete šišmiše, sva ta crnina vas asocira na sve one filmove o lepim vapirima i stoga vam neće trebati nikakav moiščurajzer. Odvojite se sa vašim partnerom u neku od kapela, zadignite suknju i prepustite se čarima svog tog cveća (i tamjana) koje, sigurni smo, podjednako efektivno deluje i na vašeg muškog partnera. Kao dodatno uzbuđenje će delovati i ruka vašeg partnera preko vaših usta da vas neko ne bi čuo.

 

PUŠNICA

 

Jedno od mesta koje će sigurno ozariti lice vašeg muškarca. Mada nismo sigurni da li bi radije jeo, jebo ili vitlao parom kobasica kao nunčakama. Sav taj miris dimljenog mesa i ćumura, dodir pršute ili šunki za vreme vašeg romantičnog odnosa daće nesumnjivo srpski tač i šarm vašem snošaju. Za one ambicioznije - možda podelite sa partnerom malo kulena? Tip: skinite i protrljajte parče slanine koje visi o vaše kritične delove tela radi eliminacije trenja.

 

KOD AUTOMEHANIČARA

 

Priznajte, sve te fleke od motornog ulja vas čine da se osećate tako prljavo. Upalite auto da brunda lagano i ugreje haubu pa se prepustite dijagnostici vašeg razvodnika paljenja. Zidovi servisa su već toliko oblepljeni golim ženskama, da niko neće ni provaliti šta se dešava. Predložite partneru igru dominacije. Vežite se u sedištu - malo inovacije nikada ne škodi - dok vam parner montira kleme sa akumulatora na bradavice. Pošto one imaju jako puno nervnih završetaka, trebalo bi da osetite već i struju od 5V.

 

NA DEČIJEM IGRALIŠTU

 

Duboko u sebi znate da niko od nas nije u potpunosti odrastao. Iskoristite gomilu instaliranih igara. Sedite raširenih nogu na ljuljašku, dok vas parner snažnim dlakavim rukama privlači ka svojoj muškosti. Kleknite četvoronoške na vrešku tako da vam glava viri sa strane, a partner neka izvadi svoje spolovilo i zavrti vas - to će dovesti do uzbudljivog šamaranja vašeg lica njegovom batinom. Pogledajte tu klackalicu i setite se pesme Branka Kockice - "poluga je močuga što diže terete". Dalje znate sami, zar ne?

 

PERIONICA AUTOMOBILA

 

Ovo je vrsta samousluge i zato je ovo savršeno mesto za akciju u kojoj ste vi u glavnoj i jedinoj ulozi. Skinite se do gole kože, skinite antenu sa najbližih kola i uletite u perionicu. Smena vruće i hladne vode će uticati na uzbuđenje. Pa sve te četke koje vas maze i diraju sa svih strana. I na kraju - vreo vosak. Kraj je najbolji deo ove avanture - zaposlenima će se ili dopasti pa ste dobili besplatno pranje kola ili će se skroz naljutiti što može da vam obezbedi užitaj erotske asfiksije. Ko ne želi danas da svrši uz malo davljenja?

 

 

U KONZULATU

 

Enterijer bilo kog našeg konzulata će učiniti kao da ste putovali unazad kroz vreme. Osećaj da će svaki čas da uleti turska konjica dodatno upumpava adrenalin. Šalteruša se pojavljuje tako retko, da imate vremena za bar 4-5 orgazama. Ne brinite, tu ionako stalno jebu ljude. Mali savet: za vreme seksa pokušajte da čitate sva na staklo zalepljena obaveštenja i liste potrebnih dokumenata - to će vam sigurno odlagati vrhunac neko vreme.

 

NA FONTANI

 

Tamo ionako niko ništa ne jebe*. A vi volite da kršite pravila i tradiciju, zar ne?

 

 

______________________________________________

*) od jula 1993.  - primedba kolege uvažena

Edited by Razzmatazz
Link to comment
Neverovatna transformacija: Ona danas izgeda potpuno drugačije Nekad* je bila najzgodnija trudnica sveta, sad uživa sa sinom

* porodila se pre dve (2) nedelje

 

ovo je trenutno na prvoj strani Blic zene, odatle je svaki naslov za ovu temu :D

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...