Tribun_Populi Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 (edited) 2008. je pravi potez jer je tada slomljena antievropska opozicija u smislu da su sve glavne protivnice stranke prihvatile evropski cilj. Jedino mu ovo priznajem kao doprinos, i po tome će ga jedino istorija i pamtiti. U svemu ostalom su on i njegova ekipa debelo omanuli, i ako stranka hoće da ih neko u perspektivi uopšte uzme za ozbiljno, kao nekog s kim se može računati u budućnosti, moraće stvarno da porade na unutrašnjoj reorganizaciji i probiranju ljudi koje će isturiti u prvi plan. No, ako je iole suditi po onome što se događa ovde u mom ataru, sve je isto samo njega nema. Zbog čega mi je iskreno žao, al' sam sad barem načisto sam sa sobom ako ništa drugo, da sam očekivao previše. Isuviše je to kompromisa za mene, stoga -1. Edited April 24, 2015 by Tribun_Populi Link to post
hazard Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 2008. je pravi potez jer je tada slomljena antievropska opozicija u smislu da su sve glavne protivnice stranke prihvatile evropski cilj. Super...znaš, daleko mi je ,,draži" Vučić radikal koji mrzi Zapad i zbog kog se briselskim ćatama diže kosa na glavi (i koji je, dobrim delom zbog toga, u opoziciji) nego Vučić koji žari i pali u svakoj MZ u Srbiji uz svesrdnu podršku EU i SAD jer je ,,prihvatio evropski cilj". Poenta je bila da se retardi i zlotvori marginalizuju i pošalju ispod cenzusa a ne da se rehabilituju, umivaju i da se od njih pravi kao poštovani pro-evropski protivnik. Link to post
pacey defender Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 ne idem. moja porodica i ja smo se prešaltali na alternativu ds-u - dragašu i Dveri. Hvala na autovanju. Link to post
barrcode Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 indirektno vezano za miting. Odborniku Demokratske stranke u Skupštini opštine Inđija živanu Pašiću, koji boluje od dijabetesa, nepoznate osobe noćas su prosule džak šećera ispred kuće, potvrđeno je za agenciju Beta u toj opštini. Pašić je jedan od odbornika DS-a koji su pod pritiskom potpisali inicijativu za smenu rukovodostva opštine pre deset dana. On je dan pred zasedanje lokalnog parlamenta završio u bolnici, jer mu se zdravstveno stanje pogoršalo. "Ja sam šećeraš već 20 godina i to svi ovde znaju. I pred poslednju sednicu je Hitna dolazila po mene koliko mi je bilo loše zbog svih dešavanja. A jutros oko osam časova sam video da mi je neko ispred ulaznih vrata prosuo džak šećera", kazao je Pašić agenciji Beta. Kako je rekao, pozivi predstavnika SNS-a su se nastavili i prethodnih dana. "I dalje pokušavaju da izvrše pritisak na mene da promenim svoje političko ubeđenje, ali ja im poručujem da se to neće desiti. Ja sam u Demokratskoj stranci i u njoj ostajem, jer je to moje ljudsko pravo", poručio je Pašić. Link to post
Meazza Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Jel ce imati neki strim za miting? Link to post
Rick.James Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 http://www.ds.org.rs/multimedija/direktni-prenosi Link to post
Chika Spale Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Malo ljudi ima, ne umem da procenim, ali pola platoa mozda... Link to post
fritifrut Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Ima ovaj. ni strimovi nisu kao sta su bili Link to post
Meazza Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 (edited) Evo Rados Bajic drzi bukvicu. I tako... EDIT: "Nije da nemaju dobrih ljudi ili dobrih ideja, samo kad bi odstranili tu bahatost. Ja se zalazem za konsenzus, vlast i opozicija moraju da saradjuju." Edited April 25, 2015 by IndridCold Link to post
Sludge Factory Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Rados nije u kombinaciji sa ovom vlascu? Nevera. Link to post
ToniAdams Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Rados nije u kombinaciji sa ovom vlascu? Nevera. a, pa bio je tadic na snimanju goribabe. Link to post
Recommended Posts