kud u maglu Simoviću Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Jbg, ja znam profi čoveka, koji ima više od 10 egzekucija, ali je jednom promaišio... Ispucao je 5 meaka u čoveka i ovaj je preživeo... Nije stigao da ga overi... da ne mislim da si ok tip, rekao bi da si lood Link to post
yolo Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Ovaj, aj ne zajebajite s teorijom da je trebao biti upozoren s dva-tri metka u stomak. Besmisleno je. sa mecima u stomak se prezivljava, sa mecima u glavu i u srce ne. nebitno, znacemo vise kada neko (i ako) bude napisao sta je bilo sa ostala tri. Link to post
wall Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 sa mecima u stomak se prezivljava, sa mecima u glavu i u srce ne. nebitno, znacemo vise kada neko (i ako) bude napisao sta je bilo sa ostala tri. Preživljava se nekada i to.Ipak malo logike: Nekoliko hitaca u telo, kratka cev, meta u pokretu. Nema baš takvih profesionalaca koji će sigurno da izbegnu aortu, jetru, pankreas. Da ne pričamo o tome da ima jednostavnijih i bazbednijih načina da se neko upozori. Link to post
Muwan Posted November 14, 2014 Author Share Posted November 14, 2014 Upucavanje u stomak vrlo lako može da bude smrtonosno i ne vidim koji bi profesionalac mogao da pruži više od 5% garancija da će meta preživeti. Link to post
svashtabezneshto Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 "Operacija je izvršena, pacijent je u teškom stanjju! sutra u 10h imaćete nove informacije." Ovog trenutka iz UC. Link to post
morgana Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 pa evo kad vec... mozda je zajebano ciljati odredjeni dio tijela kad se osoba uspravlja izlazeci iz automobila Link to post
wall Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 (edited) Izgleda da je trebao biti i overen ali je vozač/telohranitelj automobilom uleteo između napadača i Beka. Edit: N1 kaže 5 hitaca, 3 u telo. Edited November 14, 2014 by wall Link to post
nautilus Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Tri metka. Dva u stomak i jedan u grudi. Link to post
yolo Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 onda je jasno da je stomak pogodjen slucajno. nebitno, poenta je ista, svejedno je kod koga ces da se naplatis, kod njega ili kod naslednika. Link to post
Friend Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Ako prezivi bice interesatno sta ce reci. Link to post
kud u maglu Simoviću Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Ako prezivi bice interesatno sta ce reci. cenim ništa. omerta™ Link to post
radisa Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 da ne mislim da si ok tip, rekao bi da si lood Ma mislim da sam to već pričao, moj kum iznajmljivao stan nekom liku. Skroz OK lik, plaćao redovno, trudnu ženu imao, vodio računa o njoj, sve poslove po kući radio, sredio i probleme sa komšijama... Sve 5 bilo... Posle kuma zvali u policiju i tražili da im pomogne u hapšenju. Jedva ih odjebao... Uhapsili ga kasnije, izašao posle par godina, nagodio se, verovatno... Link to post
kud u maglu Simoviću Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 ok. preterao sam. Link to post
levi Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Jednom sam prošao pored neke vojne obuke i načuo sam da pucanje da se rani postoji samo u filmovima. Mada ovi današnji krimosi, to nije videlo ni regrutaciju Link to post
MancMellow Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Pa ni u vojsci se ne puca da se "ubije" nego da se neutrališe neprijateljska živa sila :D Link to post
Recommended Posts