boshoku Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 Vrećo to mi se đa - oma u vokativ :D Link to post
James Marshall Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 to mi se đa - oma u vokativ :D Neću da oftopikujem, ima jedan odličan sevdalija s tim prezimenom Link to post
dragance Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 Skoko je hercegovacko prezime, tacnije, mostarsko! Link to post
svashtabezneshto Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 Informer: Na Beka pucala žena? Na projektilu pronađenom na mestu atentata utvrđeno postojanje bioloških tragova ženske osobe. Ovakav DNK nalaz, kažu u policiji, ostavlja u igri samo dve mogućnosti: ili je napadač žena, ili je metak u pištolj stavila žena. Link to post
Roger Sanchez Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 Djv je pretppplaćen na slowa. It is known. Laconica Telefonica Link to post
Haralampije Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 A šta ako je sve u pitanju ljubomora? Da nije Beko krečo nečiju dragu? https://www.youtube.com/watch?v=Um4wt6n9jsU znaci krivojeb?ciljao mu pelajca? Link to post
Tpojka Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 Nije Krečo nego kreč'o. Tacno. Naglasak na glagolu dugouzlazni. Da je predikat, moze se zakljuciti i pomocu stiha: 'zenu mi krec'o Hakija'. Nema smisla da ovakve stvari ostaju nerazjasnjene. -_- Link to post
James Marshall Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Da se preselimo na lingvistiku - kreč'o kao "krečao", "raskrečio" može da se nategne tumačenje, ali nikad po Bosni nisam čuo taj izraz za radnju jebavat', trpat', marisat', prcat', taslačit', handrit' itd, a Krečo prezime sam čuo dosta puta. "Krečo Hakija presudila mu čakija" je rečenica gdje imamo prezime pa ime. Kad se kaže "ženu mi", zna se na šta se misli, ne mora ni glagol da ide, nije je sigurno podučav'o stranim jezicima ili kako se popravlja Golf. Evo sa jednog drugog foruma gdje su ljudi koji znaju šta i o čemu se priča, jebga, ako Sarajlije ne znaju, onda ne znam koga drugog da konsultujemo. U tekstove svojih pjesama su unosili govor mahale sa mnogo turcizama, što je u kombinaciji sa solidnom svirkom rezultiralo pojavom „egzotičnih“ hitova koji su bili rado slušani diljem bivše države.Vjerovatno najveći uspjeh je polučio Krečo Hakija koji je kao glavni lik bluesa dugo vremena bio na vrhu top lista tog vremena. http://forum.klix.ba/new-primitives-t83316.html Link to post
teacher Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Na omotu albuma piše da je 'krečo" jebavati... Sent from my iPad using Tapatalk HD Link to post
Braća Strugacki Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 možda je štamparska greška Link to post
teacher Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Ima spisak manje poznatih pojmova i lokalnih izraza na omotu. Sent from my iPad using Tapatalk HD Link to post
halloween Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 možda je štamparska greška Link to post
ToniAdams Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 sunce ti jebem, sta zasad imamo: jednog od najbogatijih i najuticajnijih (najumesanijih) srba (crnogoraca) u najelitnijem beograckom hudu, po svakoj logici uzduz i popreko pokrivenog kamerama, na kucnom pragu roknuli muskarac sa zenskom dnk, nesumnjivo crnogorskog porekla ali malog rasta i opisive lepote, i pored toga kadar da zaredom sprzi 20 cigareta, a poznat po dugim setnjama po bekovom hudu i po urodjenoj sposobnosti da eskivira kamere, i jos neki lik (riba). hm, koliko tacno takvih u bgd ima? ne vise nego kantrimena, siguran sam. sva sreca da nije bio (bila) profi. Link to post
Zeleni sto Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Ne bih smeo da se kladim da nije policijski trik da kažu da ima ženski DNK. Ako je procena da je ubica Crnogorac, sigurno je nekome u policiji palo na pamet da će sam da se prijavi kad čuje za "ženski DNK" kako bi dokazao da je muško. Masterplan. Link to post
boshoku Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 ma koji crni dnk za jedan dan, jbt Link to post
Recommended Posts