Šumejker-Levi 9 Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Umro, kaze Nedeljnik! Policija traga za napadačem, a uviđaj je u toku. Kako javlja reporter "Blica", na mestu napada su pronađene dve čaure. Reporter "Blica" javlja da se ispred Urgentnog centra okupljaju Bekovi prijatelji. Kako saznajemo, u operacionu salu je ušao ministar zdravlja Zoran Lončar. Link to post
Muwan Posted November 14, 2014 Author Share Posted November 14, 2014 Sad je gotov. Jbt je l' to beše onaj što je overavao za Zemunce? Link to post
3opge Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 samo sablja Srbiju spasava Link to post
Tresko Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Total recall 90-ih, kad se pucalo, ubijalo, vitlalo pištoljima po ulici. Svaka čast Vučiću, koji je svojim predanim radom.............. Link to post
Hamlet Strašni Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Svaka čast Tomi koji je doveo Vučića Sent from my GT-P6200 using Tapatalk Link to post
James Marshall Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Šeki prijeti, Vulin odgovara, ljudi se upucavaju predveče na Senjaku, Zorica Brunclik drži mega koncerte, šta još fali Link to post
morgana Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 a jel postoje neke kuloarske price o neprijateljstvima ili je ovo totalni sok i nevjerica? Link to post
Anonymous Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Ja ne znam kome se on nije zamerio. Link to post
porucnik vasic Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Озбиљна је ово акција. Коме је могао да стане на жуљ? Он испродавао већину или не? Коме је политички близак? Sent from my iPhone using Tapatalk Link to post
ToniAdams Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 (edited) Ja ne znam kome se on nije zamerio. ovo. Edited November 14, 2014 by ToniAdams Link to post
nautilus Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Nikako ne mogu da uklavirim zbog cega. Jeste naprednjacki finansijer ali nije neko ko je do kinte dosao kriminalom, saradnjom sa mafijama i slicnim poslovima. Muljao je sa privatizacijama ali je mnogo vode proslo ispod mosta od tada da bi to bio nekakav povod. Kakvih je sve biznismena ova drzava vidjela on je jos i ok lik. Jedino sto mi pada na pamet jeste da je ovo nacin na koji se dio mafija sveti SNSu, ali tek onda nas sceka ozbiljan haos. Relativno lagana meta, dva hica u najsiri dio tijela, lagano se udaljio sa mjesta zlocina. Meni lici na profija. Link to post
Bogotac Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Dodjavola ako se mafija sveti SNS...Tek ce haos da nastane... Link to post
Ted Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 ne mora da znači da je zbog nečega što je uradio u prošlosti....mož da bude i zbog nečega što se spremao da uradi. Link to post
Recommended Posts