Timmi Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 09.09 17:00 Litvanija - Turska 21:00 Slovenija - SAD 10.09. 18:00 Srbija - Brazil 22:00 Francuska - Španija Link to post
MayDay Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Joj kad bi galski picopevci opet izbacili Špance. Link to post
Tinman Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Joj kad bi galski picopevci opet izbacili Špance. Ako je ikako moguce da ih izbace Teo-style, mada bih bio zadovoljan bilo kakvim izbacivanjem. Link to post
Jose Raul Capablanca Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Sve 4 ekipe iz naše grupe su prošle dalje, sa prosečnom pobedom od 20 razlike. Šteta što se strane žreba malo ne mešaju, pa da vidimo duele Brazila, Francuske i nas sa Turskom, Slovenijom, Litvanijom. Link to post
Timmy Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Tursku bi oduvale i Grcka i Argentina i Hrvatska, ekipe koje su vec ispale i koje najvise treba da kukaju na ovaj idiotski sistem takmičenja. Link to post
koksy Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Joj kad bi galski picopevci opet izbacili Špance. joj. Link to post
goofs Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Mislim da ce nasa utakmica biti highlight 1/4f, i Turci i Litvanci se raspdaju i bice negledljivo djubre, a Spanci (nazalost) i USA ce se prosetati dalje. Link to post
Jose Raul Capablanca Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Mislim da ce nasa utakmica biti highlight 1/4f, i Turci i Litvanci se raspdaju i bice negledljivo djubre, a Spanci (nazalost) i USA ce se prosetati dalje. Samo mi sami možemo da useremo našu tekmu sa Brazilom. Turska Litvanija će vrv biti rezultatski neizvesno, ali očekujem tekmu poput Tur-Aus, u prevodu tanku. Link to post
Timmy Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Ma kakvi, Turcima je ovo plafon,. Lagano ce to Litvanija. Link to post
Jose Raul Capablanca Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Uopšte nisam siguran. Možda su Turci tankovali prvu fazu, kao i mi :D Litvancima visoki igrači postižu oko 60% poena, a Turci bar tu imaju sa čime da se brane. Link to post
Timmy Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Ne znam. Po meni je sramota za kosarku da je jedna takva ekiupa medju 8 u svetu. Ono sto sam ih gledao je bilo bobu plakati. Al videcemo :) Link to post
Apollo Creed Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Svejedno ko ce da prodje, obe ekipe su prilicno ogavne i obe cemo da bijemo u borbi za broncu... Link to post
Have_Fun Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Pa kad je zreb uzasanu drugoj polovini osim USA nema nekih favorita za medaljeSlovenija, Litvanija.. nekako mi to tanko deluje... Turci su uvek uzasni kada igraju van svoje drzave.u nasoj polovini, SRB, SPA, FRA, BRA, ARG, GRC, CRO (bar pre pocetka, po rosteru.. oni su mi najvece razocaranje) Link to post
Ajant23 Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Tursku je u četvrtfinale Svestkog prvenstva, na koje se nisu kvalifikovali, odveo igrač koji po pravilima FIBA-e ni ne može da nastupa za njihovu reprezentaciju... I love this game :) Link to post
Recommended Posts