Jump to content
Sign in to follow this  
Timmi

1/8 finala: Srbija - Grčka, 07.09. 18:00

Srbija - Grčka  

58 members have voted

  1. 1. Ko prolazi u četvrtfinale?Recommended Posts

Venom

Cini mi se da se nepotrebno lozimo na "prihvatljiv" poraz, kad su pravili razliku kad su hteli. Nemam nista protiv da trener "namerno" dobije iskljucujucu, ali mislim da ovo nije bilo nista planski nego samo autenticni popizd. Samo je uneo nervozu medju sve, a i na onaj govor na kraju nije niko reagovao osim Krstica koji je ocigledno out. Raduljica je samo blentavo posmatrao. Kad smo vec kod njega, odavno je vreme da se taj eksperiment okonca. Lepo je sto ubaci 12 poena, ali za to mora da sutne 12 puta. Ono sto pokusava u odbrani je smesno, ne ume nikog da zagradi, a ni da se odvoji od zemlje i uhvati loptu. Razliku smo smanjili kad je on otisao na klupu, a cim se vratio su imali tri ofanzivna skoka zaredom. Dajte molim vas Stimca. Mozda je manje talentovan, ali makar nece sutnuti sto puta da bi bio dvocifren i makar ce se potruditi. Raska po potrebi koristiti, kad treba nekom polomiti ruku. Naravno ostaje pitanje ko onda jos, mozda ipak pozvati Savana.

 

Elem, ako mislimo ista da uradimo, morace jeli najbolji igraci u ovoj ekipi nesto da odigraju. Bogdanovic je ocajan. Bjelica ... ubacio je 20 poena kad je utakmica bila resena. U svim ostalim situacijama standardno - floater prvo kratak, pa dug, pa malo levo. Covek ima samopouzdanje Tepica.

Share this post


Link to post
Jimmy Kowalski

Ako damo vise od 73 poena, dobijamo..

Share this post


Link to post
bergasa19

Moramo se spremiti za tuču, jer ako to ne uradimo proći ćemo kao Hrvatska.

Share this post


Link to post
pacey defender

na početku kreće kao neko krljanje, onda se grci odvajaju i stabilno vode 10 razlike. 3 minuta pre kraja smanjujemo na -4 a onda burusis hvata dva ofanzivna skoka, printezis daje neku frljoku i to je to, vidmo se na narednom velikom takmičenju. 

Share this post


Link to post
Giggsy

Sve je pod kontrolom:

 

 

 

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Plajvi

Pa ovi su, na papiru bar, sveti oci za ove nase dunstere. 

Simonovic ce pucati 0/4 trojke i 0/2 bacanja, bice najefikasniji na zagrevanju, pozitivne index poene ce prikupiti snimljenim aplauzima. Markovic ce pozrtvovano prvi prici Krsticu da odglumi staku do klupe, Bogdanovic ce dati 30 komada iz 26 suteva ako ligamente pokidaju Bjelica, Teo i Jovic. Stimac je prvi nas igrac od Tomasevica na ovamo koji gadja slobodnjak bez luka, on sirotan grumen zemlje na sahrani ne bi uspeo u grob da ubaci. Bircevic 100% pati od prevremene ejakulacije, Kalinic uzima sut za pobedu koji zavrsava u ventilacionom otvoru. Raduljica i Katic vezbaju vertikalnu pokretljivost tako sto ostaju 2 sata posle treninga i jedan protiv drugog igraju janjine slanine. 


69:67 za Grcku. 
 

Share this post


Link to post
ljakse

Raska po potrebi koristiti, kad treba nekom polomiti ruku.

 

Baš sam se pitao sinoć šta će on na parketu na oko minut i nešto do kraja, valjda da ovi instant odu na preko +20. A onda je odmah napravio ruski faul na Rejesu i opravdao očekivanja, to je valjda bila Saletova osveta zbog isključenja.

Share this post


Link to post
beatakeshi

. Kad smo vec kod njega, odavno je vreme da se taj eksperiment okonca. Lepo je sto ubaci 12 poena, ali za to mora da sutne 12 puta. Ono sto pokusava u odbrani je smesno, ne ume nikog da zagradi, a ni da se odvoji od zemlje i uhvati loptu. Razliku smo smanjili kad je on otisao na klupu, a cim se vratio su imali tri ofanzivna skoka zaredom. Dajte molim vas Stimca. Mozda je manje talentovan, ali makar nece sutnuti sto puta da bi bio dvocifren i makar ce se potruditi.

Raduljica ima pristojnih 53%, Štimac 56%.

Share this post


Link to post
stoka

Opet više sreće nego pameti - tri poraza i poslednji u grupi koji je obezbedio 1/8, a idemo na Grke, koji nam leže, a i po teoriji verovatnoće konačno moraju da odigraju jednu lošiju utakmicu na prvenstvu. Dalje, u slučaju pobede, ne idemo na Špance ili Amere u četvrtfinalu ... Uz malo sreće i znanja, može se u najboljih 4 ...

Edited by stoka

Share this post


Link to post
Apollo Creed

...ne treba biti lažno skroman...brončana medalja je realnost...

Share this post


Link to post
Mauci

Stimac je prvi nas igrac od Tomasevica na ovamo koji gadja slobodnjak bez luka, on sirotan grumen zemlje na sahrani ne bi uspeo u grob da ubaci.

:D

Share this post


Link to post
iDemo

Sve je pod kontrolom:

 

 

 

 

 

 

 

 

E, da... Tacno je tako bilo...

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...