Timmi Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 za koga? za obrvu. pogledao visinu i konstatovao da nije previse visok ali da vjerovatno ima duge ruke Link to post
Joe D Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 za obrvu. pogledao visinu i konstatovao da nije previse visok ali da vjerovatno ima duge ruke nikad covek ne bi rekao, ne primeti se to od obrva Link to post
Кристофер Лумумбо Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 obrva je za klasu zinad svih na ovom tuniru. ne po ucinku, mada je i tu medju najboljima, vec po talentu. on ce bukvalno sve da nauci u napadu, vec se sada vide obrisi, nema limita. jadni brada, svi ga targetiraju u napadu Link to post
Lyckety Splyt Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Imao je Plumlee sasvim solidnu sezonu, pogotovo imajući u vidu očekivanja. Link to post
Joe D Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 obrva je za klasu zinad svih na ovom tuniru. ne po ucinku, mada je i tu medju najboljima, vec po talentu. on ce bukvalno sve da nauci u napadu, vec se sada vide obrisi, nema limita. jani posle njega Link to post
Кристофер Лумумбо Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 jani posle njega kakvo je zakucavanje imao juce...neveroatno. Link to post
Lyckety Splyt Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Ovaj Koponen je baš dobar, nisam ga puno gledao u klubovima Link to post
kobni zelaya Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Ubija, sve se vrti oko njega u repki, koja mi deluje mnogo gore nego prošle godine na EP-u. Moraće, boga mi, da pobede i Tursku i Novi Zeland ako hoće dalje. Bojim se da sa dve pobede ne mogu da se nadaju prolazu. Link to post
Zli Gli Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Ocajni su Finci, hvala kladionicama sto je Dominikana bila autsajder pa sam se izvadio za propast u toku dana :D Nego, sta je bilo sa Garsijom na kraju, jel nastavio da igra ili je zamenjen? Drzao se za zglob skoro na samom kraju i taman tad sam prestao da gledam i samo ispratio rezultat, ne znam jel se sjebao zesce ili ne. Link to post
kobni zelaya Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Vratio se u igru i igrao do kraja. Link to post
kobni zelaya Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 Ako Novi Zeland ovo dobije, a dobiće - ispada Ukrajina, a u osmini finala možda se zalomi i šlager AUS - NZE. :) Link to post
Timmi Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 (edited) Ako Novi Zeland ovo dobije, a dobiće - ispada Ukrajina, a u osmini finala možda se zalomi i šlager AUS - NZE. :) ako turska pobijedi, ukrajina ispada za 1 poen. okrutno. s turskom u trouglu je bar koji poen vise i tako bi novi zeland bio treci sa sansom za tvoj slager. Edited September 4, 2014 by Timmi ... Link to post
Have_Fun Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 Ja bih ovog Bareu prebio posle svake utakmiceJedan od najgorih saigraca u univerzumu Link to post
Recommended Posts