Jump to content

Zenska kosarka

Featured Replies

Bravo! Bravo! Bravo!

Sonja :smiley_hail:

• Replies 1.3k
  • Views 98.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Zrebanje 2. i 3. ekipe po grupama, kao sto je to radjeno u odbojci, bi mozda imalo nekog smisla. Ovo je klasicna FIBA budalastina.    Pobedis diektnog protivnika za trece mesto i za nagradu

• arheolog1981
    arheolog1981

Doktorska partija u odbrani, Francuska nije na koš mogla da pogleda. Dadoše dve trojke na kraju inače bi ih svele na ispod 50 poena. Kakva generacija bokte, posebno kad se uzme u obzir da su ulaganja

• theanswer
    theanswer

Nemam klip. Rekla je otprilike kako mora da napomene odnos ovih devojaka koje se uvek odazovu reprezentaciji bez obzira na njihove lične situacije koje imaju, da je Jelena igrala 3 meseca posle porodj

Posted Images

Bravooo! Hvala i ovom sudiji za ovaj kontra faul iz bloka...

Nevena dala valjda jedine naše tri trojke. Ali Sonja je prelomila. I Anderson. Svaka čas generalno za odbranu u produžetku.

Sjajno. Obezbeđeno svetsko prvenstvo a to je na ovom prvenstvu realno najbitnije...

Uf baš bih popizdio da je ova otimačina dala rezultat  :D

Bravo mačke!!! 😍

6 minutes ago, James Marshall said:

Uf baš bih popizdio da je ova otimačina dala rezultat  :D

Ne bi me valjda banovao :sad:

Mnogo cudna utakmica, Spankinje prosto nestale u trecoj cetvrtini, pomislis gotovo, onda u cetvrtoj izlaze ko Dream Team...do dva minuta pre kraja, onda opet nestaju.

Marina valjda skapirala u poluvremenu da ne vredi da siluje igru na Sonju, nego da krene iz drugih opcija sto je onda kao posledica ostavilo vise prostora Sonji. Sonja doktor.

5 minutes ago, Lancia said:

Da si napisao sa dva upitnika, jednim obrnutim, tad bih

5 minutes ago, James Marshall said:

Da si napisao sa dva upitnika, jednim obrnutim, tad bih

Ma banuj ga, znamo za koga je navijao večeras :fantom:

Mamu im jebem šta su svirali, i dalje sam u šoku. 

12 minutes ago, Lancia said:

Ćuti, zamisli tek da su nam Španjolke ubacile oba bacanja na kraju i krenule da slave.

Je l Ana Dabović baš toliko pala da ne može ni 10 minuta da dobije? Ona je isto godište kao Sonja.

I zašto nije igrala Crvendakić ona je bila i na fajnalforu ove godine