assignment Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 Videcemo za "pravu" Borusiju, protiv raspalog Hamburga nije bas bilo dobro, ali ukupan start sezone je odlican! ps. Mikitarijan zbog povrede out min. 4 nedelje Link to post
B_B Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 (edited) Ne, ne... ti ces neku ikonu Bajerna da nosis jer znam da te Kirsten i Feler ne nerviraju. Daj onda predlog. Edited September 25, 2014 by B_B Link to post
ducca Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Reus obavestio Borusiju da nece produzavati ugovor, tako da je na leto dostupan za 25m. Real vec stoji u redu, mada ne sumnjam da je Bajern u igri odavno. MUFC i LFC sanjare sa strane, da ne kazem fantaziraju. Greota sta rade ovom Dortmundu, ne znam ima li trenutno usputnije stanice u Evropi od Westfalena. Rasrafise onakvu masinu ko nista. Link to post
ArleKino Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Mozda je u pitanju neigranje Rojsa, on je igrao protiv Arsenala zar ne? Nadam se da ga nece sjebavati povrede idalje. Nije igrao protiv Arsenala. Mozda je Borussia puna motiva u Evropi, a u Njemackoj su vec osvajali sto su trebali osvojiti. Pride, Arsenal ove sezone pokusava igrati posjed lopte sa visokim presingom, a to sa Mertesackerom i Artetom na terenu timovi poput Borussije lagano koriste. Link to post
B_B Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Nagrdice nas salke. Vec je 1:0... Link to post
Have_Fun Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Utnuo ga Bayern :)Gotze Link to post
B_B Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Pa jebem mu mater, ako fali citava sredina tima, barem je odbrana zdrava i prisutna...Hummels djeluje kao da mu se ne igra...Cak ni Grosskreutz nije blizu crvene...raspad sistema. Link to post
B_B Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 (edited) Sta ce Vučić pored Töniesa? Ako sam dobro vidio.... Edited September 27, 2014 by B_B Link to post
MiddleClass Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Demoliran Frajburg sa igracem manje, zadnjih desetak minuta se igralo 10 na 10 jer je i njima iskljucen neki ljevak. Precka ih je spasila na kraju... pu! Link to post
aram Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Sta ce Vučić pored Töniesa? Ako sam dobro vidio.... Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas proizvodni lanac najvećeg evropskog proizvođača i izvoznika mesa, porodičnu kompaniju Tenis u Nemačkoj koja je izrazila zainteresovanost za pokretanje proizvodnje u Srbiji. Link to post
assignment Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 Pa jebem mu mater, ako fali citava sredina tima, barem je odbrana zdrava i prisutna...Hummels djeluje kao da mu se ne igra...Cak ni Grosskreutz nije blizu crvene...raspad sistema. Odbrana je zdrava i prisutna ali nesigurna i nije opet uigrana, ovo je prvi put posle skoro godinu dana da su tandem opet cinili Hummels - Subotic sa Piscekom i Schmelzerom po strani (a i oni su bili povredjeni) A valjda znas da odbrana pocinje napred, nije samo do njih --- igraci koji fale u sredini su razlog za losu ofanzivnu igru. Ono sto me je stvarno iznenadilo je bila mlaka partija Großkreutza i individualne greske koje dovode do jeftino primljenih golova... Link to post
assignment Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 Kakva golcina Frakfurt-a za 2:1 pobedu u gostima kod HSV, vredi pogledati :-) Link to post
assignment Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=DBFoEqsTJ-c Edited September 29, 2014 by assignment Link to post
Recommended Posts