Filozof manijak Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 Opet barataš proverljivim činjenicama, stručnjače? :D Da zanemarimo bezobrazluk, sad je kasno za ispravljanje propusta u vaspitanju Kome, meni ili Drinčiću? :D ne koristim proverljive činjenice, samo bućku na koju se hvataju pojedine rečne ribe Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 igrač se ne sklanja pa posle utakmice porodica mu dobije policijsku zaštitu koky & biny super league Link to comment
Filozof manijak Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 Toliko je Drinčić prekršio mafijaški kodeks da mu prete smrću? I onda Muslin deSpinoza priča o bezobrazluku Koji ste vi meni kraljevi :ziga: :ziga: :ziga: Link to comment
levi Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 Kome, meni ili Drinčiću? :D ne koristim proverljive činjenice, samo bućku na koju se hvataju pojedine rečne ribe Ok možemo da se pravimo da nisi uleteo u ofsajd iz gluposti i ostrašćenosti, nego si tako hteo namerno, to nije problem Ali ako ćeš da se smejuljiš i podjebavaš kako je Čukarički sklanjajući se slomio nogu čoveku, onda opet izlaziš iz okvira realne patkometrije, i ulaziš u tu neku simovićeviu sivu zonu, gde možeš da c/p bukvalno bilo šta što je palo na pamet nekoj budali sa twitera, samo na kraju staviš šalio sam se, ili ne menja suštinu Link to comment
Filozof manijak Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 (edited) Gospode (džem!) Moja poenta je bila da se Čukarički sklanjao pošto im je trener Lalatara, a sve kao odgovor na Middleovu zajebanciju sa sklanjalicom protiv Mačve (kojoj je 1 Kralj valjda sportski direktor) I onda si nepozvan uleteo sa svojom opservacijom "kako možeš da pričaš o sklanjanju dok Hilandar gori kad je čoveku slomljena noga". 1 Drinčić nije Čukarički, i ovaj tvoj pokušaj da mi podmetneš kako mi je drago što je Jovičiću slomljena noga je težak bezobrazluk, jer sasvim jasno pišem. MOžda Drinčić nije hteo da posluša upute trenera i nije hteo da se sklanja, već je skupo prodao kožu (ovo je primer glupe šale kojom odogovram na tvoja niska podmetanja, a ne stvarno šta mislim). je l sad jasnije, ili moram opet da crtam? A Točevljev Radnik i tu sklanjalicu tek da ne pominjem..... edit: i hteo sam namerno. nisam ostrašćen, a da li sam glup, možemo diskutovati Edited August 11, 2017 by Filozof manijak Link to comment
bradilko Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 godina prođe grupna faza nikad.. đaba vam poklon penali. u evropi to ne prolazi. al jake supstance ima terza legenda.. Link to comment
levi Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 Gospode (džem!) Moja poenta je bila da se Čukarički sklanjao pošto im je trener Lalatara, a sve kao odgovor na Middleovu zajebanciju sa sklanjalicom protiv Mačve (kojoj je 1 Kralj valjda sportski direktor) I onda si nepozvan uleteo sa svojom opservacijom "kako možeš da pričaš o sklanjanju dok Hilandar gori kad je čoveku slomljena noga". 1 Drinčić nije Čukarički, i ovaj tvoj pokušaj da mi podmetneš kako mi je drago što je Jovičiću slomljena noga je težak bezobrazluk, jer sasvim jasno pišem. Tvoja "poenta" je budlaština koju je simović pokupio sa twitera, samo nije bio stanju ni da je prepiše kako treba https://twitter.com/RoksandaDevojka/status/894282799338926080 To je ok, ima budala na tw, pogotovo kod Agatonovića na lajni Ali zašto imaju portparole ovde, tri dana posle utakmice koja ih je na najdirektniji način demantovala? Link to comment
Filozof manijak Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 aman. čoveče, čitaš li šta piše? Moja poenta je bila da se Čukarički sklanjao pošto im je trener Lalatara, a sve kao odgovor na Middleovu zajebanciju sa sklanjalicom protiv Mačve (kojoj je 1 Kralj valjda sportski direktor) I onda si nepozvan uleteo sa svojom opservacijom "kako možeš da pričaš o sklanjanju dok Hilandar gori kad je čoveku slomljena noga". 1 Drinčić nije Čukarički, i ovaj tvoj pokušaj da mi podmetneš kako mi je drago što je Jovičiću slomljena noga je težak bezobrazluk, jer sasvim jasno pišem. Ovo je jbn SZD, i naravno da kroz ovo patkometrisanje ne pišem tačno šta mislim, odgledao sam par hajlajta sa te utakmice i nemam dovoljno materijala za ozbiljnu analizu (a i iskreno, zabole me da gledam vaše utakmice) . Iskreno, nemam pojma da li se ko sklanjao ili, u pitanju je zajebancija. kao odgovor na Middlarine provokacije. Da li sad razumeš? Link to comment
levi Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 e ako je to svrha szd-a, onda je dobro što su vas zatvorili <_< Link to comment
MiddleClass Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 Znaci filozof zajebava, a ja provociram. Sta ti je gtr skola... Link to comment
MiddleClass Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 godina prođe grupna faza nikad.. đaba nam sklanjalice. u evropi to ne prolazi. al jake supstance ima Tomic legenda.. +1 Link to comment
Filozof manijak Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 Znaci filozof zajebava, a ja provociram. Sta ti je gtr skola... + 11erac Link to comment
Filozof manijak Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 Koliko patnje... ko poslednji pati, najsladje pati (tamo negde u maju) Link to comment
Recommended Posts