Кристофер Лумумбо Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 fegi aka teglica, sam to prica.. a i kako on sam kaze, nije otkrio ni 10% prljavstine, niti planira... i sta to nije tacno za lucica? el znas koliko je zalizani izvukao za transfer lucica, i koliko je otislo debelom? lucica nisam video van hale, samo sam hteo da testiram tvoje izvore Link to comment
Shaq Posted September 3, 2014 Author Share Posted September 3, 2014 ako su ti forumasi izvori nemamo o cemu vise da pricamo sad vidim i ovo gore. samo citas forume i prenosi pisanja ne citam je forume, vec citam pisanije 2-3 lika, koji godinama pisu, i koji su se pokazali kao legit izvori.. recimo taj koji je rekao to za ugradjivanje, je pre svih, dok nikom nije bilo ni u planu, po nedelju dana unapred pisao kako ce kecman i jaka da tuze klub, kako ce andjusic da napusti klub, kako dolazi kinsi, itd.. dakle uopste se ne radi o nekom wannabe insajederu sa tri posta, koji se sinoc pojavio, vec o nekom ko je izuzetno blizak klubu.. Link to comment
Joe D Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 sad vidim i ovo gore. samo citas forume i prenosi pisanja dozvoli, prenosi sta se prica po kosarkaskoj carsiji Link to comment
Shaq Posted September 3, 2014 Author Share Posted September 3, 2014 (edited) lucica nisam video van hale, samo sam hteo da testiram tvoje izvore pa nisu to moji izvori, lepo sam ti rekao od koga je... a velika je razlika izmedju onih na stotine wannabe insajdera, i ovoga koji po nedelju dana pre nego sto se i pojavi u novinama, iznosi stvari koje ne moze bas svako da zna, pogotovo sto znamo koliko kod njih vlada omerta oko tih negativnih stvari.. Edited September 3, 2014 by Shaq Link to comment
Nikodije Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 (edited) dozvoli, ja to nisam napisao, di si to video? a i neveruem da tu ima istine, doveli su baraca i lulica, ostao je kuridza, plus su potpisali i mladjeg zizica, tako da cisto sumljam da ce dovoditi i markotu.. by the way, matera pokojnog drazena je uletala sa kintom kako bi se iplatio deo dugovanja prema bivsim igracima.. :ziga: Objavljeno je negde za Markotu, raspitaj se. Ovo sa Biserkom koja iz slamarice plaća Cibonine dugove je dirljivo i romantično, al izgleda da je Mamić glavni scenarista i reditelj, a Biserka ubačena u priču zarad senzibiliziranja javnosti. Edited September 3, 2014 by Nikodije Link to comment
Shaq Posted September 3, 2014 Author Share Posted September 3, 2014 Objavljeno je negde za Markotu, raspitaj se. Ovo sa Biserkom koja iz slamarice plaća Cibonine dugove je dirljivo i romantično, al izgleda da je Mamić glavni scenarista i reditelj, a Biserka ubačena u priču zarad senzibiliziranja javnosti. bracela, nemoj biti tvrdoglav i poslusaj kad ti stariji nesto kae.. ajde daj mi taj link za markotu kad vec tvrdis da je objavljeno? Link to comment
Nikodije Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Imaš i na regularnom ABA topiku na ovom forumu, ali ti izgleda ne pomaljaš nos van svog obora. :P Link to comment
beatakeshi Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 http://www.index.hr/sport/clanak/aco-slomio-cetvorku-i-ciboni-je-skinuta-blokada-prvi-potpisao-damir-markota/768640.aspx Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 fegi: sirotinja, probe, udar drzave, arapi, rusi.. shakula, gde je macvan? Link to comment
Shaq Posted September 3, 2014 Author Share Posted September 3, 2014 (edited) Imaš i na regularnom ABA topiku na ovom forumu, ali ti izgleda ne pomaljaš nos van svog obora. :P pa kad su vamo tacnie informacie :P http://www.index.hr/sport/clanak/aco-slomio-cetvorku-i-ciboni-je-skinuta-blokada-prvi-potpisao-damir-markota/768640.aspx sa tim mozes da obrises macku rep.. I will repeat it once again, markota nie potpisao za cibonu! dokle markota nie potpisao, a sumljam i da hoce oce, s ozbirom da od visokih imaju lalica, baraca, kuridzu i zizica.. Edited September 3, 2014 by Shaq Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 pitaj tog insajdera, mozda on zna, vidim da je za macvana pogodio Link to comment
Shaq Posted September 4, 2014 Author Share Posted September 4, 2014 i zasto sad ovde nema markote a kao potpisao je? -_- :P Link to comment
Shaq Posted September 13, 2014 Author Share Posted September 13, 2014 mauci zadovoljno trlja ruke Link to comment
Mauci Posted September 13, 2014 Share Posted September 13, 2014 Si ti bre normalan, Halil na klupi?! Link to comment
pbg12345 Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 ubih se da nadjem neki video da pogledam kako igra i nikako po statistici, igra odbranu dobro? Link to comment
Recommended Posts