Shaq Posted August 8, 2014 Author Share Posted August 8, 2014 Oprostite mi, pomesao sam nesto. Zar nije Nusli potpisao za njih pre neku nedelju? to sto je gore nacrtano je i vezano ugovorom, sve ostalo su abrovi i shpekulacije Link to comment
Shaq Posted August 27, 2014 Author Share Posted August 27, 2014 fegi: Muric skoro gotov, Macvan i komb 1-2 crnac u toku, Pavlovic se opet vraca u pricu. sirotinja, probe, udar drzave, arapi, rusi.. Link to comment
Shaq Posted September 2, 2014 Author Share Posted September 2, 2014 (edited) cibona skinula blokadu, dovela borisa baraca i lalica, produzila ugovore sa blassom i siriscevicem, a ostaju i kus i rozic.. Edited September 2, 2014 by Shaq Link to comment
Nikodije Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 ...Markota... Grozan tim sve u svemu, što ne znači da opet neće osvojiti. Link to comment
Apollo Creed Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Ne bih mogao da procenim Cibonin tim dok nam Shaq isti ne prezentuje u slicicama... Link to comment
Töölönlahti Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Abih mogao da procenim Cibonin tim dok nam Shneq isti ne prezentuje u slicicama... ++ Link to comment
Shaq Posted September 3, 2014 Author Share Posted September 3, 2014 (edited) ...Markota... Grozan tim sve u svemu, što ne znači da opet neće osvojiti. dozvoli, ja to nisam napisao, di si to video? a i neveruem da tu ima istine, doveli su baraca i lulica, ostao je kuridza, plus su potpisali i mladjeg zizica, tako da cisto sumljam da ce dovoditi i markotu.. by the way, matera pokojnog drazena je uletala sa kintom kako bi se iplatio deo dugovanja prema bivsim igracima.. :ziga: a sta reci za debelog dinamitasa? dobio je samo od cska za oko dva meseca, cirke 3m eura, a vamo jede govna za klubocarovih 30k, mali dalo nema za leba(pa mu daje sp), bertansu nije hteo ni da isplati bar 20k, kako bi ovaj i dalje cekao ne bi li neko ponudio za bertansa vise od 200k(malo mu bio profit od 400k, 200k od galate u kesu + 200k opstostenog duga od bertansa, koliko je samo to alavo, pa to nema ni u prici), i tako dalje, da ne nabrajam sve svinjarija, od ugradjivanja u transfere, prozivanja drugih, iako on prvi se ne odrice svoje plate, tj ne da se ne odrice, vec je i sam sebi propisuje, tako da ono, ako postoji skolski primer privatnog kluba, to su partizan i debeli, tj debeli je na volseban nacin privatizivao partizan.. Edited September 3, 2014 by Shaq Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 dozvoli, ja to nisam napisao, di si to video? a i neveruem da tu ima istine, doveli su baraca i lulica, ostao je kuridza, plus su potpisali i mladjeg zizica, tako da cisto sumljam da ce dovoditi i markotu.. by the way, matera pokojnog drazena je uletala sa kintom kako bi se iplatio deo dugovanja prema bivsim igracima.. :ziga: a sta reci za debelog dinamitasa? dobio je samo od cska za oko dva meseca, cirke 3m eura, a vamo jede govna za klubocarovih 30k, mali dalo nema za leba(pa mu daje sp), bertansu nije hteo ni da isplati bar 20k, kako bi ovaj i dalje cekao ne bi li neko ponudio za bertansa vise od 200k(malo mu bio profit od 400k, 200k od galate u kesu + 200k opstostenog duga od bertansa, koliko je samo to alavo, nema njelj), i tako dalje, da ne nabrajam sve svinjarija, od ugradjivanja u transfere, prozivanja drugih, iako on prvi se ne odrice svoje plate, tj ne da se ne odrice, vec je i sam sebi propisuje.. aj pomeni ovo, bas me zanima. Link to comment
Shaq Posted September 3, 2014 Author Share Posted September 3, 2014 aj pomeni ovo, bas me zanima. nije moje da o tome govorim, al spomenucu samo lucica, marica i veselog.. Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 lucic mi je dobar drugar, to za njega nije tacno sigurno. odakle kopas te informacije? Link to comment
Shaq Posted September 3, 2014 Author Share Posted September 3, 2014 trebao je da profitira i od bb-a, al nije ni raskovic sisao vesla, tj samo je uzeo ono sto mu se duguje, i sto mu debeli prolongirava vec godinama.. zato ga debeli sada i proziva, iako mu je ovaj izvukao oko 3m eura za par godina... i debeli i bb se uopste nisu rastali u prijateljskom tonu... al nije moje da o tome govorim... Link to comment
Shaq Posted September 3, 2014 Author Share Posted September 3, 2014 (edited) lucic mi je dobar drugar, to za njega nije tacno sigurno. odakle kopas te informacije? fegi aka teglica, sam to prica.. a i kako on sam kaze, nije otkrio ni 10% prljavstine, niti planira... i sta to nije tacno za lucica? el znas koliko je zalizani izvukao za transfer lucica, i koliko je otislo debelom? Edited September 3, 2014 by Shaq Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 (edited) fegi aka teglica, sam to prica.. a i kako on sam kaze, nije otkrio ni 10% prljavstine, niti planira... ako su ti forumasi izvori nemamo o cemu vise da pricamo sad vidim i ovo gore. samo citas forume i prenosi pisanja Edited September 3, 2014 by Кристофер Лумумбо Link to comment
Recommended Posts