Cash Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Jebeno dobar tim. Samo da Belgija dobije nocas i Argentinci ce jebati jeza. Link to comment
borris_ Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Navijao bih za Belgiju radi Edena i Diga ali su mi se Ameri svidjeli. Neka bude lijepa utakmica. Link to comment
dig_chohano Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Dig je večeras uz Klinsmana. Link to comment
burekdzija Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 ju es ej da bi Argentina prosla dalje da bi ih Nemci dobili u finalu -_- Link to comment
borris_ Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Dig je večeras uz Klinsmana. I ja sam tako nekad davno navijao za Kostadinova, onda sam se asimilirao. Link to comment
lazni Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Za amere, verovatno će ih belgija odvaliti :( Link to comment
dig_chohano Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 I ja sam tako nekad davno navijao za Kostadinova, onda sam se asimilirao. Jbg, ja sam u Briselu, ovde Belgose asimilujemo. Link to comment
Krampa Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 dabogda amerika ispala iz svega moguceg. muka mi je od njihovog kurcenja. dabogda ih potopili belgijanci sa petardom. jebale ih zvjezdice i linije i celi team usa. ovo nije politika i ko me banuje dabogda mu dronovi spremali po kuci <_< Link to comment
Cash Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 I ja sam tako nekad davno navijao za Kostadinova, onda sam se asimilirao. I ja sam navijao za Kostadinova na SP-u 1994. On,Stoickov,Leckov golman Mihajlov kakva ekipa kako su samo Nemce karali :ziga: :ziga: Link to comment
Zhota Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 navijam za belgiju da bi konacno pocisili ono smece od argentine. ameri to nisu u stanju. Link to comment
ArleKino Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 (edited) Jebeno dobar tim. Na papiru. Za ono što im fali u praksi smo cOrasi i ja već potrošili cyberspace. Mada, zanimljivo izgleda mogućnost da Belgija igra protiv Argentine koja neće imati Roja. EDIT: :acastop: Ako Belgija pobijedi, mislim da će to biti prvi put da su u četvrtfinalu ostali samo neporaženi timovi na prvenstvu. :acastop: Edited July 1, 2014 by ArleKino Link to comment
Yoda Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 navijam za belgiju da bi konacno pocisili ono smece od argentine. ameri to nisu u stanju. Idu gaučosi u polufinale. Link to comment
Eraserhead Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 (edited) dabogda amerika ispala iz svega moguceg. muka mi je od njihovog kurcenja. dabogda ih potopili belgijanci sa petardom. jebale ih zvjezdice i linije i celi team usa. ovo nije politika i ko me banuje dabogda mu dronovi spremali po kuci <_< Lociran si :D Edited July 1, 2014 by Eraserhead Link to comment
Recommended Posts