MiddleClass Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Veb i Zokora su bolji igraci Kolumbije od tih vasih Kvadrada i Jepesa... Link to comment
borris_ Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 (edited) James se vise ne vraca u odbranu. Aurier uvjek sam na centarsutu. Africke reprezentacije nemaju takticku kulturu, tehniku i te kako imaju. Edited June 19, 2014 by borris_ Link to comment
ArleKino Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Arsene, kupi Auriera i Cuadrada! Link to comment
bergasa19 Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Volim ovakve timove kao što je Kolumbija koji u svakom trenutku znaju šta igraju i imaju plan. Mogu mnogo daleko da doguraju. Link to comment
fikret selimbašić Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 (edited) Mene Obala podsjeća na evropsku reprezentaciju (BiH) i bosanskih zadnjih desetak minuta protiv Argentine. Iznesu fino loptu do šesnaesterca protivnika a onda je brzopleto zapucaju i džaba potroše moguću priliku. Zasluženo će i da prođu kao mi protiv Argentine. Edited June 19, 2014 by fikret selimbašić Link to comment
malkin Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 (edited) veoma je jednostavno. ne mora da znaci da se radi o neznanju svih pojedinacnih igraca. znači oćeš reći da u afričkim repstacijama ima panjeva. pa sa tim bi se valjda svako složio, plus što to važi za skoro svaki tim. a nešto se i ne sećam prognoza da će neko od Afrikanaca ne znam kakav uspeh da napravi. +1 na ovo što borris kaže, uz dodatak da je npr Alžir i taktički odigrao sasvim korektno ono što je Vaha od njih tražio. Edited June 19, 2014 by malkin Link to comment
borris_ Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Yepes im je kapiten, ima 38 godina, crknuce do osmine finala. Link to comment
Zhota Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 znači oćeš reći da u afričkim repstacijama ima panjeva. pa sa tim bi se valjda svako složio. a nešto se i ne sećam prognoza da će neko od Afrikanaca ne znam kakav uspeh da napravi. +1 na ovo što borris kaže, uz dodatak da je npr Alžir i taktički odigrao sasvim korektno ono što je Vaha od njih tražio. uopste ne pretendujem da sam rekao nesto bogzna koliko pametno. medjutim, nisi u pravu sto se tice velikih ocekivanja vezanih za africke ekipe, ja ih se itekako secam. Link to comment
keitel Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Volim ovakve timove kao što je Kolumbija koji u svakom trenutku znaju šta igraju i imaju plan. Mogu mnogo daleko da doguraju. Baš naprotiv, ne znam šta ljudi vide u njima, a sobzirom sa kojom se grupom ukrštaju, nema šanse da prođu u 8. Slonovi su se prešli što nisu krenuli agresivnije od početka, i sad mislim da su bolji tim. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Orije opasan po obje ekipe...naprijed fenomenalan, odbrana kao marjan marković Link to comment
borris_ Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Aurier je imao odlicnu sezonu, pisao je o tome krem. Nadam se da ce ostati u Ligue1 i da nece otici u raspali Arsenal. Kako je Drogba spor. Link to comment
bergasa19 Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Baš naprotiv, ne znam šta ljudi vide u njima, a sobzirom sa kojom se grupom ukrštaju, nema šanse da prođu u 8. Slonovi su se prešli što nisu krenuli agresivnije od početka, i sad mislim da su bolji tim. Ja vidim jednu od boljih kontri, vidim hladnokrvnost u pridržavanju taktike, vidim jednostavno rešavanje komplikovanih situacija, ti to ne vidiš, a vreme će reći ko je video bolje. Link to comment
189- Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 smucila mi se ova kolumbija za sva vremena Link to comment
Recommended Posts