Ajant23 Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Uvek za slabije. Holandija i Nemačka su igrali polufinala prošlog WC, došlo je vala vreme da i jači jednom pobeđuju... Jedino, ako si mislio na Engleze, onda još mogu i da saosetim... Doduše, plašim se četvrtfinala Francuska - Nemačka, i milionite pobede Davida protiv galskog Golijata, ali šta je tu je... Link to post
Sir Oliver Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Mislio sam đeneralno, jer nemam omiljenu repku. A kad sam u dileji, onda na koju me stranu "povuče" nešto. Link to post
Hamlet Strašni Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Rusija i Grčka Od jakih Engleska i Argentina Protiv: Hrvatska, BiH, Nemačka, tim redom I za slabije po ad hoc principu Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока Link to post
Dr Arslanagić Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Za Englesku, BiH i Belgiju. Link to post
cvrlle Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 uzivacu bez da se nesto preterano emocionalno vezujem za neku reprezentaciju. mozda engleze ( iskljucivo zbog kapitena imnostva liverpulovih igraca) mada ne verujem da ce se oni umesati u borbu za bozicu. voleo bih da argentina odere brazil u finalu, onako da boli Link to post
lazni Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Argentina, urugvaj, afrikanci. Prvo sp na kome su nemci +, a brazil -. Link to post
Hjortron Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 kao i uvek za Nemce i Špance, a mož i za Hrvate i Bosance ni protiv koga specijalno, zasad Link to post
goofs Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Za Belgiju, gotivna im je repka, ako se posloze lepo mogu daleko. Dodatno jos za zmajeve iz Bosne, Ganu i Slonove posto igraju ko muve bez glave, ali ne verujem da iko od njih moze bilo sta ozbiljnije da napravi. Od velikana, voleo bih da Spanijane osvoji. a cini mi se da ce osvojiti, iako mi trenutno deluju najslabije od pocetka ove njihove dominacije. Prosto svi ostali su isuvise mrtvi. Link to post
ArleKino Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 1.BiH, 2.da Arsenalovi igrači igraju što manje na prvenstvu i da ne zarade nikakve povrede. Link to post
Giggsy Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 (edited) Kao i uvek za Argentinu. Standardno protiv Nemacke, Italije, Francuske i Spanije, drugim recima uvek za autsajdere, pocev od Hrvata sutra uvece. Voleo bih da ovi Juznoamerikanci daleko doguraju. Brazil ne gotivim, ali bih bas voleo epski duel Brazil-Argentina u zavrsnici. Edited June 11, 2014 by Giggsy Link to post
djeneralche Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Za moje i Hercegovce. Sve juznoamerikance. Svabu babu. Link to post
Кристофер Лумумбо Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 za bosnu i afroamerikance iz afrike. Link to post
Mostly harmless Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Za Bjosnu. Ipak, najviše uživanja očekujem od Švabačke Link to post
Gandalf Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 (edited) pre svih, BiH i Ameri. pored toga, Meksiko, Francuska i Slonovi. za Hrvate ili Kamerunce, ako jedan ta dva tima prodje dalje (brazilsko prvo mesto se podrazumeva). Edited June 11, 2014 by Gandalf Link to post
John Coltrane Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 (edited) ... prethodni sektaš je bio iskreniji. Za HOL sam navijao na EP gde nije ucestvovala ENG, nema veze sa RVP ili LVG. edip: iznenadjen sam brojem ljudi koji navijaju za Englesku, rekao bih nije bilo tako proslo SP. Edited June 11, 2014 by John Coltrane Link to post
Recommended Posts