Duci Simonovic Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Za argentince, simpatije bosančerosima i možda englezima, mrze se standardno švabe, portugalci, hrvati, francuzi, rusi, holandjan i, španci, za ostale mi mindedj. Link to comment
borris_ Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 1. Za Plave :) 2. BiH 3. Cro 4. Obala Slonovace Link to comment
Feindouno Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 1. Afrikanci minus Alzir 2. Brazil Nadam se da ce Bosna, Hrvatska i Engleska kuci prije mene. Link to comment
Malvo Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 argentina i nemačka. verujem i da će francuzi posle dugo vremena biti simpatični, a istome se, uz suprotstavljanje razuma, nadam i kad su u pitanju englezi. vidim li uelbeka u prvoj postavi mesto sterlinga, lalane ili barklija, odoše na mrziteljsku listu. Link to comment
crtamOrasi Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Italija standardno, Bosanci odmah iza. Za Hrvatsku 'nako, al definitivno za u prvom kolu, bila bi uzivancija da sirom otvore vrata susretu Brazila i Spanije u 1/8, ko zna sta bi videli do kraja grupne faze ^_^ Radovao bi me raspad svih ostalih Evropljana, sem Nemaca (na njih sam tipovao, samo zbog toga), Brazila i Argentine. Tradicionalno najveci hejt upucen Engleskoj i Francuskoj. I predosadnoj Koreji, ooooo da. Link to comment
Tolaa Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 1. BiH 2. Yaya 3. Cile, Kolumbija, Ekvador, kad nema Paragvaja Protiv Hrvatske i Koreje, a od ovih velikih reprezentacija biram od meca do meca. Link to comment
Yoda Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 (edited) Za bogove Brazilce kao i uvek, iako je ova repka ne baš simpatična. Voleo bih da BiH napravi dobar rezultat, kao i svi južnoamerikanci, Portugal, Francuska i Španija. Uvek protiv Nemaca i Italijana, to se podrazumeva. @ kampokei: meni je neverovatno da neko ne podnosi Brazil koji je dao toliko fudbalskih careva koliko nisu svi ostali zajedno u poslednjih 60 godina. Edited June 11, 2014 by Yoda Link to comment
Weenie Pooh Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Za Engleze, iako obično uživam u njihovom blamiranju. Ovog puta imaju previše igrača LFC za to :( Protiv ne znam baš, niko mi nije izrazito nesimpatičan. Voleo bih da Nemci i Brazilci ispuše što ranije zbog nesnosnog hajpa, ali verovatno neće. Link to comment
Behemoth Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Englezi, Holandezi pa Nemci. Link to comment
Hudersfield Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 1. Drogba i Yaya 2. Džeko i Miske 3. Kolumbija i Rusija Od realnih favorita volio bih da osvoje Njemci ili Argentina, a navijam svim srcem protiv kockaste braće i Španaca. Link to comment
189- Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 ni za koga naravno. malo cu simpatisati belgijance, ganu i slonove, ali nista diehard navijanje. da dodam jos i portugal. i malkice francuze. protiv argentine kao i obicno, nemacke (mada su mi prvi favoriti i nekako mi nisu ogavni kao sto znaju biti), spanije, holandije i protiv domacina kao i uvek. Link to comment
Ajant23 Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Kao i uvek: Francuska, Argentina, Italija, Brazil i, naravno, sve iz bivše Jugoslavije... Link to comment
Recommended Posts