Jump to content

PPP u Brazilu


Feindouno

Recommended Posts

  • Replies 574
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • keksi krem

    57

  • Feindouno

    39

  • Pontijak

    20

  • Ryan Franco

    18

To je to, mojih 5 minuta sabanisanja je istekolo, ovo je bio jedan ekstreman primer odredjenog ponasanja u datoj situaciji, namerno sam koristio odredje izraze i stvari sam nazivao njihovim pravim imenom, onako kako sam se tamo osecao, to sam ovde recima preneo, bez uvijanja ili ulepsavanja, u nekom idealnom svetu slatke i postene devojcice bi setale plazom i padale bi na baby face i six pack, ali to tamo nije bilo tako, sve je moralo da se plati, morao je da se fura pozeraj i sabanluk 24/7, cela Ipanema i Leblon su bili prepuni metroseksualnih snobova, dok je Kopakabana bila pola-pola, jedni su bili sabani, a drugi su bili normalni, ovi prvi su svojim sabanisanjem dolazili do cega su god pozeleli, a ostali su bili prepusteni da samo uzivaju u nekim sporednim stvarima, jer kurve i sponzoruse nisu htele da gube vreme, a da ne izvuku iz toga neku korist...ovo je bila reportaza iz Brazila bez ikakve cenzure, na ovako nesto ne treba licno da se gleda, vec samo iz ugla pasivnog posmatraca koji cita neki clanak u magazinu ili gleda dokumentarac na televiziji...nijedna devojka nije nista radila protiv svoje volje, sve su bile maksimalno nagradjene, nijedna osoba nije bila fizicki ili psihicki povredjena usled nedolicnog ponasanje neke grupe sabana, veliki novac je otisao u ruke lokalnih restorana, nocnih klubova i ostalih usluznih radnika, zeleo sam da predstavim kako sve to izgleda iza scene, znaci osim fudbala i navijaca, turistickih atrakcija, raznoraznih plaza i restorana, da ljudi vide i ostale stvari koje su se tu odigravale, znaci eskort dame, lukave sponzoruse i lude zurke...ako se neko nasao uvredjenim mojim postovima, ovom prilikom se izvinjavam, rekao sam na pocetku da na sve ovo treba gledati otvorenog uma jer niko ne poznaje licno osobu koja ovo pise, ja cu sutra ponovo biti onaj stari lik koji je simpatican nekima zbog svoje veze sa industrijom slatkisa, a antipatican drugima jer ga smatraju za bolesnika, lazova, trola, prevaranta i jedan koncept napravljen od strane nekakvog mega lukavog i pshihicki poremecenog lika koji eto nema pametnija posla u zivotu nego voli da baronise ljude po Internetu jer je to tako kul stvar da se radi koja pritom donosi ko zna kakvu korist (duhovnu ili materijalnu)...ako vec nemam naviku da provociram, podjebavam i podmecem neistine drugima, kao i da se bavim njihovim pravim identitetima jer me to apsolutno ne zanima, onda uopste ne vidim svrhu zasto bi to drugi radili meni, namerno sam pre 4 meseca najavio da idem u Brazil i u nekoliko postova sam provukao odredjene detalje (40 dana Ipanema, gde cu sedeti na stadionu i slicno) jer sam planirao kad se vratim da podelim sa svima odredjeni materijal do kojeg tamo dodjem, a ko i dalje ima potrebu da se bavi mojim identitetom, neka me slobodno smatra za sta god pozeli, ali neka mi ne kvari ugodjaj na forumu, ja to ne radim drugima, pa ne zelim ni da to neko radi meni, u proteklih godinu dana sam podelio na brdo informacija koje su mi dostupne, a ticu se moje profesije i sve sam to uradio iz krajnje dobrih namera, a ko i tu zeli da trazi nekakve teorije zavere i ko zna kakve manipulatorske igre, neka me slobodno zaobidje, nisam dete i ne zanimaju me te decije budalastine, ovo je jebeni Internet i ovo je mesto koje se pre svega zasniva na anonimnosti i licnoj bezbednosti, ako nekome toliko smeta sta neki tamo nebitni virtuelni lik ima u svom zivotu, onda neke malo bolje preusmeri svoje prioritete, jer zasto bi nekoga uzbudjivalo sta tamo neki saban ima, ako ga niti poznaje niti ce ga verovatno upoznati...ovaj forum je do jaja jer ima brdo zanimljivih likova od kojih se svasta pametno moze procitati, a ako ja zelim da pruzim nesto nazad svojim znanjem i zivotnim iskustvom, onda ne vidim poentu nekakvog spletkarenja i podjebavanja i slicno, ko veruje super, ko ne veruje opet super, ovo je jebeni Internet, licne stvari i sve sto moze ugroziti neciju privatnost jednostavno nisu za igranje...za kraj mog izvestaja, evo jedna prikladna pesma i spot koji najbolje docaravaju osecaj koji mi je Rio pruzio, red je ipak privesti ovo kraju u jednom lepom i pozitivnom tonu...

 

Link to post
*edited by mod

Svaka cast na reportazi. Jeste da su da je vecina pitala ali moram i ja da ponovim, pa dobro jel bila tamo bar neka da nije vredela do poslednjeg reala i da si posle pomislio da si bacio pare? Mislim bar jednu da izdvojis iz te mase :)

Edited by pavllle
Link to post

Bog zivota iz Argentine, namestao mi je svoje drugarice kao da smo rod rodjeni...

 

 

I šta, ti si pored nekoliko desetina prostitutki i sponzoruša stigao da pojebeš i Argentinjanove drugarice?

 

Link to post
Mostly harmless

Bravo Keksi. 1 super iskustvo za pročitati i pogledati sa strane.

Ja to nit' bi umeo nit' bi mogao. Hajlajt reportaže je da tvoja jaja proizvode jako puno semena a ni apetita ti ne fali :Hail:

Link to post

I šta, ti si pored nekoliko desetina prostitutki i sponzoruša stigao da pojebeš i Argentinjanove drugarice?

 

A šta je trebao, da odbije prvo gratiš na šta je naleteo?  :huh:

Link to post

kao sto je keksi napisao uvodni post za svoju foto reportazu i dao uputstvo za citanje i tumacenje tako je dao i sjajan zavrsni post u kojem je podsetio na uvodni post i ponovo dao razjasnjenje zasto su postovi bili bas takvi kakvi su bili + odlican komentar na negativne reakcije o njegovoj foto reportazi.

Link to post

kao sto je keksi napisao uvodni post za svoju foto reportazu i dao uputstvo za citanje i tumacenje tako je dao i sjajan zavrsni post u kojem je podsetio na uvodni post i ponovo dao razjasnjenje zasto su postovi bili bas takvi kakvi su bili + odlican komentar na negativne reakcije o njegovoj foto reportazi.

+1

 

Samo pazi da ti zena ne provali lozinku za ovaj forum

Link to post
eye of the beholder

Ne kontam čemu ovoliko polemike oko provoda na odmoru. Jebem li ga pa valjda i svi mi (muškarci) idemo na od odmor da se napijamo i jebemo nešto. Ne znam ni jednog tipa koji ide na more da bi se sunčao! Svako ko ode na more "ogrebe" se o neku snošku sa barem jednom cicom . I to na moru koje je platio oko 200 do 700 jura. 

 

Čovek je bio 40 dana (mesec i nešto dana), šta je trebao da radi da gleda utakmice i jede u restoranu hotela?

 

Šta očekujete kada odete u takvu zemlju koja je po prostituci odmah iza Tajlanda i pritom ima kintu. 

Znam jednog čoveka (naš čovek) godinama radio kao pilot po Afrikama i pun ko brod, prešao da radi u Singapur. Prvih par meseci ista pričao kao i keksi: jede&jebe.

Keksi je odlučio da podeli to sa nama i  lepo je nas je upozorio!

Link to post

+1

 

Samo pazi da ti zena ne provali lozinku za ovaj forum

 

hehe, smesno mi ovo, narocito sto sam razveden vec 15 godina :P

Link to post

Keksi, jesi li svaki obrok tukao u restoranu? Ima bar 60 slika sa hranom.

 

Za dame necu ni da pitam, njih ima i vise od hrane :D

Link to post
×
×
  • Create New...