Calavera Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Jel to sa stb uredjajem rade? Meni na digitalnoj hrt 1 I 2 ne rade za ptt kds Beograd Sa stb uredjajem rade, mada ne sumnjam da ce skremblovati pre pocetnog sudijskog zvizduka™. Link to comment
kralj Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Na HRT-u bio bogami ozbiljan transfer neprijatnosti. Link to comment
Calavera Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 (edited) Na HRT-u bio bogami ozbiljan transfer neprijatnosti. Stvarno, kod nas bi posle onoga usledilo jedno 3 stranice zgrazavanja :D HRT i dalje nije skremblovan, jos cu poceti da se nadam... Edited June 12, 2014 by Calavera Link to comment
Frank Pembleton Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Meni na SBB nema HRT2 ni preko stb sokocala Link to comment
zoki Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Ako je za utehu, HD slika je odlična. Odlična stvarno.. Link to comment
Valkyrie Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Već me izlude Aca, presešće mi prvenstvo od njega. Link to comment
Krampa Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Već me izlude Aca, presešće mi prvenstvo od njega. ja imam osjecaj kao da lezim sa njim u krevetu gledamo fudbal i da me mazi dok mi prenosi tekmu Link to comment
zoki Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Već me izlude Aca, presešće mi prvenstvo od njega. Počeo je jako, Luis Gustavo mu je Paulinjo a Hulk mu je Fred.. Link to comment
Valkyrie Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 I maestralni zaključak: "slobodni udarac za Brazil. Znači fudbaleri Brazila se okupljaju u kaznenom prostoru reprezentacije Hrvatske". Ajde?! Link to comment
Lezilebovich Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 crnogorci prenose kao kraljevi. palo prisećanje na prvenstvo 50, 54 i 58, ko je dao gol i ko je šta izjavio ... Link to comment
zoki Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Još jedna dobra stvar kod RTS HD, nema reklama na poluvremenu, idu hajlajtsi.. Link to comment
James Marshall Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Ukinuli pederi i na D3go HRT 2. Nego, zar nije bila neka ona odredba da se tipa OI i SP u fudbalu ne smiju skremblovati, jer su takmičenja od planetarnog značaja. Ili je to bila neka priča za ekskluzivitet TV prava, ne sjećam se sad tačno detalja, ali je bilo aktuleno prije 6-8 godina. Dakle, ima li osnova za ovo što rade naši operateri ili nema? Link to comment
Weenie Pooh Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 I maestralni zaključak: "slobodni udarac za Brazil. Znači fudbaleri Brazila se okupljaju u kaznenom prostoru reprezentacije Hrvatske". Ajde?! Ako nisi njegova babatetka od 75 ljeta koja gleda fudbal samo kad njen Aca radi - nisi njegova ciljna grupa. Još jedna dobra stvar kod RTS HD, nema reklama na poluvremenu, idu hajlajtsi.. Još bolja stvar bi bilo da ima nekih hajlajtsa vrednih pomena. Jedan gol, još jedan dobar prodor Neimara, i jedan trapavi autogol Link to comment
Recommended Posts