Weenie Pooh Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 A koji je bitno nelošiji, Kovinjalo? Mijaljević, Strajnić, Taštin Osmeh - pre bih Middle Classa slušao kako komentariše nego nekog od njih. Koga još imaju? Link to comment
nemoderisani Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 (edited) Pa dobro, neko voli Straju koji ne prati fudbal od kad je Van Basten doživeo povredu, psiho Aciku ili statistički ovedoz koji nudi Mijaljević. Krivokapić bar sve vreme drvi o igri, ponavlja se po milion puta i to mu je mana, ali bar nema piskav glas niti visi na netu celu tekmu. Edited July 4, 2014 by nemoderisani Link to comment
Delija67 Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 Ima i onaj sto nije pominjao grcke bogove. Taj je podnosljiviji od ostalih. Link to comment
Timmi Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 Pa dobro, neko voli Straju koji ne prati fudbal od kad je Van Basten doživeo povredu, psiho Aciku ili statistički ovedoz koji nudi Mijaljević. Krivokapić bar sve vreme drvi o igri, ponavlja se po milion puta i to mu je mana, ali bar nema piskav glas niti visi na netu celu tekmu. covjece, krivokapic ne moze biti ubjedljivo bolji od prdjece krave koliki god su retardi ostali u rts-u. prije bih slusao uinija kako komentarise viskovica nego njega. Link to comment
Malvo Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 čovek ima jedne iste fraze i jedan isti tonalitet glasa, ne znam kako drugačije da nazovem taj (anti)melodijski šablon koji je jednako čest i jednako iritantan kao "alllllliiii". ne zna ništa, ne ume ni da ćuti, ali je zato iritantan. Link to comment
Pokojni Ruxin Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 (edited) Ja se bez zajebancije obradujem od srca kovinjalu, dotle je došlo...najzabavniji je realno, barem pomeša kempela i ruiza pa se čovek ismije, ili tako nešto. Prošli put me je zabavljao celu tekmu poseravanjem po havedesu, i to u onom njegovom lakonskim stilom. To aci nema šanse da se desi, suviše ima veze sa fudbalom. Edited July 4, 2014 by Ruxin Link to comment
Malvo Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 sa acom je problem što je poremećen, nema nikakve veze sa sportom, i preko te poremećenosti izbija i opravdani hejt prema njemu. ako bi se gledao kao komentator, on je zanatski ipak mnogo bolji od ovih što ne umeju da ćute, govore "alllllliiii" i prilkom neke greške krene da zamuckuju kao dete u trećem razredu. babe i žabe Link to comment
Weenie Pooh Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 prije bih slusao uinija kako komentarise viskovica nego njega. I ja bih, ali je taj sadržaj nažalost dostupan samo u literarnoj formi :( Link to comment
crtamOrasi Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 I meni Krivokapic ponajmanje los, ne smeta mi preterano dok ga slusam. Link to comment
wall Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 Niko mi ne reče koji je onaj što dok radi prenos tenisa stalno govori Ma bravooo, Tako jeee... Link to comment
Nesh Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 (edited) Mnogo vi izvoljevate. Mislim daje svaki izostanak poremecenog slucaja koji prenosi s leva na desno i obrnuto poklon gledaocima. Nase pravo da ponekad ne cujemo maloumnika! Ide ono kolo, zene u nosnji i tako... Edited July 5, 2014 by Nesh Link to comment
bergasa19 Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 (edited) Aca je našao novu zlatnu koku. Ne priznaje poluvreme. Edited July 5, 2014 by bergasa19 Link to comment
Nesh Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 Aca je našao novu zlatnu koku. Ne priznaje poluvreme. To je odavno. Uvek govori prvi deo, drugi deo...na proslom susretu (nsam gledao veceras Brazil) je objasnio da je deo takozvano poluvreme. Link to comment
Weenie Pooh Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 To sa takozvanim prvim poluvremenom (u čiji smo završni deo poslednjeg dela upravo ušli) mu je jak kandidat za top 5 najtežih gluposti svih vremena. A konkurencija je, naravno, žestoka... od piva i vina, medveda i bika, do Srbije koja je izborila nezavisnost od Crne Gore. Link to comment
James Marshall Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 Zašto Straja sve vrijeme ovog Belgijanca zove Mirales? :-D Link to comment
Recommended Posts