Weenie Pooh Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Ja sam veliki poštovalac lika i delova Pikeove gospođe, ali ovo je sad već preterivanje. Zar ne može nijedno fudbalsko takmičenje da prođe bez njenog kreativnog inputa? Pimetna je downward spirala, ova La La La monstruoznost čini da Waka Waka iz 2010 zvuči odlično, da ne pominjemo Hips Don't Lie iz 2006. Evo pa uporedite: https://www.youtube.com/watch?v=Ju2K8xHUcKg Link to post
189- Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 kakvo sranje. mada i onda cu pre ovo slusati nego ono celavo govno Link to post
John Coltrane Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 Jbt Shakira se pretplatila na sva SP do kraja zivota, vec vidim SP 2054 i nju u kolicima kako peva i mrda kukovima Link to post
Timmi Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 Meni je utisak koliko bolja picka bila. Link to post
Weenie Pooh Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 Jebiga, osam godina je osam godina, plus jedno glavato dete :( Link to post
ArleKino Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 Nego, je li iko pratio Guardianov izbor 100 najboljih igrača svjetskih prvenstava? Žiri u kojem je sjedio Matthäus je Klinsmanna stavio na 96.mjesto dočim je Messi 51. Šukera nema nikako, baš kao ni Miroslava Klosea. Link to post
Weenie Pooh Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 Imaju i Gazzu, čoveka koji je izdominirao WC toliko puta... Šukera sigurno nisu stavili da ga ljudi ne pomešaju sa Hakanom Šukurom. Budalaština teška, običan click-bait kao i sve te njihove #100 liste, uvek imam utisak da su je skrpili za 10 minuta. Ono, nabroje svi u redakciji po 20 komada, saberu se glasovi odokativno i poređaju nasumično. Link to post
ArleKino Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 (edited) Imaju i Gazzu, čoveka koji je izdominirao WC toliko puta... Šukera sigurno nisu stavili da ga ljudi ne pomešaju sa Hakanom Šukurom. Budalaština teška, običan click-bait kao i sve te njihove #100 liste, uvek imam utisak da su je skrpili za 10 minuta. Ono, nabroje svi u redakciji po 20 komada, saberu se glasovi odokativno i poređaju nasumično. Kamo sreće. Pirla nema na listi, a ima Del Piera. Batistuta ni blizu iako je dao dva hat-tricka (doduše, protiv Grčke i Jamajke pa se to možda ne računa). Edited May 31, 2014 by ArleKino Link to post
John Coltrane Posted June 1, 2014 Share Posted June 1, 2014 Nego, je li iko pratio Guardianov izbor 100 najboljih igrača svjetskih prvenstava? Žiri u kojem je sjedio Matthäus je Klinsmanna stavio na 96.mjesto dočim je Messi 51. Šukera nema nikako, baš kao ni Miroslava Klosea. A sta je to Mesi uradio na SP da bi bio 51. !? Link to post
Weenie Pooh Posted June 1, 2014 Share Posted June 1, 2014 Šta hoćeš, dao je jedan gol. To je beskonačno više golova nego ti, ja, i ArleKino zajedno! Link to post
Recommended Posts