cvrlle Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 (edited) realno. 18 bi bilo sasvim dovoljno ovako samo veca konfuzija :D Edited June 9, 2014 by cvrlle Link to comment
Weenie Pooh Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 Konfuzija manje-više, ali nezgodno je sa cenama. Imam osećaj da će nam svima timovi biti prepuni Alžiraca, Iranaca, i ostalih Japanaca od po milion, sa nabudženim startnim postavama... Link to comment
cvrlle Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 (edited) ja ludim vec sat vremena, ne znam odakle da pocnem, koju taktiku da primenim Edited June 9, 2014 by cvrlle Link to comment
zoki Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 Kupio tri golmana za 6m :lolo: Od toga dva će braniti Link to comment
Weenie Pooh Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 Bolje da izabereš neke što neće braniti, nego da ti rekreativci primaju 4 gola po utakmici i skupljaju negativne poena... Mada nisam ni ja bolji, startni mi je Enyeama. Link to comment
ducca Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 Ja sklepah 12 dobrih plus jos jednog koji ce valjda igrati i to je to, ostali anonimusi. Skoro da me opcija sa izmenama i ne zanima. Pitanje, Blind/De Vrij, ima li ko od ove dvojice zagarantovano mesto u 11 i koja je zadnja linija Argentine najrealnija? Link to comment
crtamOrasi Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 Trebalo bi da obojica igraju standardno, samo sto Blind igra na sredini od povrede Strootmana. Stos Argentinaca tice, mislim da ni Sabella nije nacisto sa tim, mada bih rekao da su Rojo, Garay i Zabaleta sigurni. Cetvrti moze da bude bilo ko od Demichelis, Campagnaro, Fernandez trojke, a najrealnije bi bilo da koristi ovog prvog. Link to comment
Kayser Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 realno. 18 bi bilo sasvim dovoljno ovako samo veca konfuzija :D Pa realno se i svodi na 18 igraca za 95 milEona. plus 5 statista Link to comment
Timmi Posted June 9, 2014 Author Share Posted June 9, 2014 Trebalo bi da obojica igraju standardno, samo sto Blind igra na sredini od povrede Strootmana. Stos Argentinaca tice, mislim da ni Sabella nije nacisto sa tim, mada bih rekao da su Rojo, Garay i Zabaleta sigurni. Cetvrti moze da bude bilo ko od Demichelis, Campagnaro, Fernandez trojke, a najrealnije bi bilo da koristi ovog prvog. nije ni jednim ni drugim strano s petoricom u odbrani Link to comment
milan037 Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 Mene nece da prijavi,trazi mi pass?! Link to comment
cvrlle Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 WC PPP na ovu ligu se prijavljujes, PPP WC je greska Link to comment
milan037 Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 WC PPP na ovu ligu se prijavljujes, PPP WC je greska Usao ;-),ajmo neke preporuke,neki interesantni igraci?! Link to comment
Calavera Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 Nije los onaj s 2 kile gela na kosi, kako se zove... Runaldo? Link to comment
Tolaa Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 Nije los onaj s 2 kile gela na kosi, kako se zove... Runaldo? On obavezno, cak smo i mi zene za njega cule. Link to comment
John Coltrane Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 Udjoh i ja posle puno peripetija. 23 igraca-nek se gone u 3qrca. Link to comment
Recommended Posts