Jump to content

Soči 2014 - o svemu i svačemu


Tolaa

Recommended Posts

Da, samo na RTS-u, a i to je pitanje koliko i sta ce prenositi. Eurosportu je bilo preskupo.The Crash Reel mi je u planu za vikend, kazu da je odlican. A kad smo vec kod filmova, Jamajka :Hail: opet ima bob posadu na OI, ovog puta dvoclanu, moglo bi da bude Cool Runnings 2. :thumbup:

Link to comment

Niko ko ce da prenosi sve sto bi Eurosport prenosio, a Eurosport nije imao para, valjda su Rusi trazili bas mnogo. To se zna vec jedno mesec dana, spominjali su vise puta u prenosima skijanja. Bezveze. Prenosice RTS, HRT i BHRT, ali na kasicicu i verovatno samo alpsko skijanje, hokej, skokove i umetnicko klizanje, a i od toga je pitanje koliko. Preostaju strani kanali na kablovskoj i hvatanje strimova po netu.

Link to comment
Promaklo mi skroz to. E jebi ga stvarno.. Meni zao karlinga, boba... skijanje ce se lako naci.
skijanje je najdosadniji deo OI(sorry Naa :( )biatlon, nordijsko trcanje i naravno hokej rulaju... vatace se valjda streamovi
Ne postoji dosadan deo OI. Mozda ceremonija zatvaranja (London not included). Meni je najzalije zbog karlinga. Hokej ne sumnjam da ce prenositi, a trebalo bi i biatlon, posto mislim da su za prenos sigurni samo hokej, skijanje (mada ne verujem da ce sva takmicenja), umetnicko klizanje i skokovi. A prenos samo tih par disciplina bi bio sramotan cak i za RTS. Mada, to i ne bi bilo neko iznenadjenje.
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...