hoffnung Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 ne mora da bude iz ove godine, ali u ovoj ste ga videli.ovo je, cak mogu da kazem jedan od boljih lol video snimaka koje sam ikada video. tj. mogu da ga stavim u top 5. kada je ovaj video u pitanju: moj humor je specifican, tj. ne smejem se cesto i svemu sto se isprica. jako malo stvari ima koje su mi smesne. cesto stvari koje nisu smesne drugima, i drugi ih kategorizuju kao glupe - mogu da mi proizvedu smeh do suza. takodje, ovo sam uvek hteo da napisem, ali nisam, i sada imam priliku. ovaj topic 'laugh topic', gde kacite razne smesne stvari je jedini topic ciji sadrzaj prija mom smislu za humor. rec opreza:ovaj video ima 'gadljikav' momenat. tip jede za opkladu punu konzervu [ovo je zapravo svedski delikates, i ja bih ga rado probao, ali na nacin kako to jedu svedjani. moze da se nadje na youtube zapravo kako bi trebalo, i sa cime da se jede] surstromming [riba u konzervi] i ako pojede, dobice 500$.http://youtu.be/wLflOAB8TCk Link to comment
*edited by mod Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Varas. Snimak je uplodovan 2013te. Link to comment
hoffnung Posted December 26, 2013 Author Share Posted December 26, 2013 (edited) jbt.. ja sam jos u 2012... molim ako hocete da mi ispravite topic. nije 2012-a nego 2013 :blush:edit:hvala pavllleedit:hvala za ispravku Edited December 26, 2013 by bob mould hair style Link to comment
Recommended Posts