Jump to content
IGNORED

American Hustle (2013)


3opge

Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Ajant23

    15

  • Indy

    7

  • MocaVukotic

    7

  • Roger Sanchez

    6

Sistematski ide nanize u mojim ocima. OK, nije bas da mi je zao sto sam otisao u bioskop, ali je cela afera sasvim neupamtljiva i na rubu karikature same sebe. (Kao npr. gluma de Niroa). Svaka cast za napor glavnim likovima, ali what's the point. U sredini je samo rupa.

Link to comment

I meni se čini (čitajući kritike između redaka) da dominira manira nad pričom. Možda ostane zapamćen kao perpetuiranje fenomena Jennifer Lawrence, kojoj bi mogao pasti u 23-godišnje ruke Oscar #2 u istoj godini kada se Akademija bude prisjećala Petera O'Toole-a.

Link to comment
Sduper je Hustle. Nekoliko stvarno naelektrisanih trenutaka, Bale i J-Law konstantno dominiraju. O soundtracku da i ne pricamo...
izvini za škrabanje, sad sam pogledao baš i nekako mi je prazan. osim 4 glumca nisam video ništa drugo
Link to comment

Nije to nista, da vidis kako se Adamsova oblaci :D Meni se kod J-Law svidja ta njena divlja energija, bas pleni™ u svakom kadru, zna Russel kako da je iskoristi.Zaboravih da pomenem Louisa C.K., u P&R me nije ubedio da zna da glumi nekoga osim sebe, ali ovde je bio iznenadjujuce dobar.

Edited by Calavera
Link to comment
O soundtracku da i ne pricamo...
Koja je tacno poenta soundtracka, ako mozes da specificiras. (Ovo je jedna od stvari koja me je malcice iritirala, zato pitam). Prosto time (kao i previse detaljnom kostimografijom i scenografijom) telegrafisu da je film namenjen urbanom hipsteraju od 25-30 godina kojima je neko prodao pricu kako su sedamdesete bile "cool" (ni blizu istini). EDIT2. Vecina pesama nema prakticno nikakve veze sa tematikom, samo su tu da povecaju hipstericnost. EDIT 4. FFS, pa 2 glavna lika obozavaju Dukea Ellingtona, zasto se onda vrte pop hitovi iz 70tih?EDIT. A, da, JLaw me iritira (osim u Winter's Bone), ali samo zbog beskrajnih hvalospeva i padanja u nesvest od odusevljavanja. U pitanju je najnovija America’s Sweetheart, kao Julia Roberts pre nje (sto je steta za tako talentovanu glumicu - mislim na JLaw).EDIT 3 :D - I zasto Christian Bale imitira de Niroa. Edited by Indy
Link to comment

Jebiga sad, ako vec pravis film smesten u sedamdesetima, nema razloga da tadasnja muzika ne bude bitan deo istog. Ne bih se slozio da vecina pesama nema veze s tematikom: Dirty Work na pocetku, Live and Let Die, White Rabbit, I Feel Love, I've Got Your Number sve imaju smisla, a to je samo ono cega mogu da se setim ovako s vrha glave™. Ellingtona slusaju samo dva od pet glavnih likova, ne bih rekao da je to razlog da se cuje samo dzez, ako si na to ciljao.

Link to comment

Ma, OK, samo se malo igram djavolovog advokata. evilsmile.gif Naravno da sam uzivao u muzici, ali jeste malo kao oni CD-ovi "Mega Hits 70'S: The Best Hit Collection" koji se prodaju na pumpama.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...