ficfiric Posted November 22, 2013 Doso Toma! Sad cemo ucestvovati na Rusoviziji :( Share this post Link to post
teacher Posted November 22, 2013 jel ovo topik gde mi treba da odredimo srpskog predstavnika na eurosongu? Share this post Link to post
slepa živana Posted November 22, 2013 a 2008. godine kao domaćin Evrosonga Radio-televizija Srbije je postavila nove standarde u organizacionom i tehničkom smislu koji i danas služe za primer evrovizijskoj zajednici.šta je to evrovizijska zajednica? Share this post Link to post
pt 2.0 Posted November 22, 2013 (edited) zajednica koja ima evro kao viziju.jeeeeej, ne idemo na taj shitshow!!!možda je ovo trenutak da se, s ganutljivom suzom u oku, podsetimo čuvenih hitova evrovizije...http://www.youtube.com/watch?v=Q2XYzUwAxV4meni je upravo crkao ton na šklopociji od laptopa koju imam (kad je srbija u krizi i ja sam u krizi), pa ću uživati u gostima. Edited November 22, 2013 by PointTaken Share this post Link to post
ficfiric Posted November 22, 2013 možda je ovo trenutak da se, s ganutljivom suzom u oku, podsetimo čuvenih hitova evrovizije...A poslednjeplasirane niko ne voli? Share this post Link to post