zez Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 blejim ovde jer nisam u stanju da se konstruktivno suočim sa teškim problemima koji su me snašli evo nesto konstruktivno, drzim fige da resis probleme :) Link to comment
dùda Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 hvala ti veliko, biće mi potrebne sve sreće Link to comment
Zli Gli Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Igram haksbol vec 3 godine, trenutno se borim da sa svojom 4v4 ekipom ne ispadnem iz prve Bundeslige i mislim da cemo uspeti. Bili bismo mnogo bolji da se nismo zajebavali u par meceva ali ko nas jebe kad smo klosari. Mislim da cu igrati to do kraja zivota. Link to comment
belch Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 igram mine :isuse:rekord mi 30 sekundi na srednjem Link to comment
MocaVukotic Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 Igram haksbol vec 3 godine, trenutno se borim da sa svojom 4v4 ekipom ne ispadnem iz prve Bundeslige i mislim da cemo uspeti. Bili bismo mnogo bolji da se nismo zajebavali u par meceva ali ko nas jebe kad smo klosari. Mislim da cu igrati to do kraja zivota.jebi ga, kad nemate golmana. Link to comment
Zli Gli Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 Verovao ili ne, to nam je stvarno najveci problem. Ovaj zrenjaninski propali reper sto je bio prva opcija je sjebao mnogo golova, mada sad imamo dobrog i treba nam 1 ili 2 boda u zadnja 2 kola da bismo opstali... Realno, falio je 1 Vukotic za napad na titulu. Link to comment
Аврам Гојић Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 natezem se vec danima sa jednom zlom babom. polako mi akrep dolazi glave:fragand: Link to comment
rođeni Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 blejim ovde jer nisam u stanju da se konstruktivno suočim sa teškim problemima koji su me snašli +1 Link to comment
Recommended Posts