Jump to content
IGNORED

Ko bi pobedio?


Recommended Posts

Pre neki dan sam naučila da je tigar jači od lava. Sve su nas pogrešno naučili. Sad Toniju kukala kako mi krivo što Baloteli nije došao u PSG, a on tvrdi da bi ga Ibro prebio na jedan. Ja nisam baš sigurna.

Link to comment
су му слаба тачка.едит: Балотелију. Не тигру. Edited by Cane Vukic Prebranac
Link to comment

Pravila footballa-a su kesa, to zna svaki pravi muškarac. Nego, neka se javi naka seka-persa koja zna pravila kriketa, najbesmislenijeg sporta, na kugli zemaljskoj.

Link to comment

Hej, nas izvesni zemljak je (smatra se uspesno) upotrebio zelju za igranjem kriketa kod neke genericke nacije kako bi oborio jednu od znacajnijih teorija medjunarodnih odnosa u poslednjih 20ak godina.Osim toga, stvarno ne znam cemu je posluzio kriket :lol:

Link to comment

Kod kriketa je super što svi mogu da ga igraju jer niko ne zna pravila. Takođe je super kada kažeš ženi da ideš na utakmicu kriketa i vratiš se nekoliko dana kasnije.(parafrazirao sam jednog velikog fudbalskog stručnjaka)

Link to comment
neka se javi naka seka-persa koja zna pravila kriketa, najbesmislenijeg sporta, na kugli zemaljskoj.
Nemaš pojma. Najbesmisleniji je karling. :fantom:edit:+1 za glijaImao sam lika u osnovnoj školi, fazon Balotelija. Glup, loži se, a onda plače kao pičkica kada ga neko pipne. Edited by salerokada
Link to comment
×
×
  • Create New...