ficfiric Posted February 27, 2014 Sledeće je veorvatno upadanje u tužilaštvo i šamaranje javnog tužioca. Sve u sklopu borbe protiv korupcije i za prava građana, naravno. Ih sad, tuzilastvo... Sledeca bi mogla biti radnica na salteru koja je bila neprijatna prema gradjaninu: - Znas li ti ko sam ja?! - Ne znam - Sacekaj, idem u WC pa cu da nastavim kad se vratim Quote Share this post Link to post
radisa Posted February 27, 2014 Najbolje je što se nešto busa kao pomoćnik gradonačelnika, a tu je došao kroz čistu trgovinu sa sps i snsom. Zaboravljaš NOPO i Romsku stranku Bokana i SPO... Quote Share this post Link to post
Valkyrie Posted February 27, 2014 Prišao sam i predstavio se imenom i funkcijom i pitao zašto dižu automobil. Ja mu rekao da pozove inspektora da se vrati da vidim .. Ponovio sam mu ko sam i naložio da ostanu tu dok odvedem dete do vrtića.. on je objasnio da je, kao pomoćnik gradonačelnika, ovlašćeno lice, koje su radnici “Parking servisa” morali da poslušaju. niti su me sačekali dok se vratim iz vrtića, iako sam ih lepo zamolio. Takvo ponašanje je bahato i mogu misliti kako se tek odnose prema običnim građanima, koji nisu na nekoj funkciji." On se predstavlja funkcijom.On nalaže. To se posle zove "lepo zamoli". On je ovlašćeno lice. On mora da se posluša. On nije običan građanin. On je govno koje treba zatući. Quote Share this post Link to post
Hamlet Strašni Posted February 27, 2014 Brate. B r a t e. Kakva majmunčina. On čak nije ni zamenik, nego šašavi pomoćnik. Quote Share this post Link to post
radisa Posted February 27, 2014 Brate. B r a t e. Kakva majmunčina. On čak nije ni zamenik, nego šašavi pomoćnik. E da vi živite u NS, i da vidite šta je naša muka :( Quote Share this post Link to post
ficfiric Posted February 27, 2014 VIdece. Mislis da ce Slinin pomocnik biti bolji od ovog trecesrbijasa? Quote Share this post Link to post
Turnbull Posted February 27, 2014 Slinin pomoćnik. Kako to samo gordo zvuči. Quote Share this post Link to post
ficfiric Posted February 28, 2014 Nervozni pomocnik je broj 7 na trecesrbijaskoj listi http://www.rik.parlament.gov.rs/cirilica/Liste/2014%20TRECA%20SRBIJA.htm Nekoliko zvezda Dnevnog tupana se moze naci na ovoj listi. Quote Share this post Link to post
salerokada Posted February 28, 2014 Nervozni pomocnik je broj 7 na trecesrbijaskoj listi http://www.rik.parlament.gov.rs/cirilica/Liste/2014%20TRECA%20SRBIJA.htm Nekoliko zvezda Dnevnog tupana se moze naci na ovoj listi. I jedna ex zvezda PPP-a: 16. Мр Живко Ћурчић, 1981, магистар пољопривредних наука, Нови Сад, Ченеј Quote Share this post Link to post
Turnbull Posted February 28, 2014 Au, kakva ekipa! Srećom pa ima tačno 0% šanse da iko od njih upadne u parlament. BTW, posle se setih zašto TS ide sama na izbore - pa da ošteti Dveri, što će verovatno i učiniti. Quote Share this post Link to post
salerokada Posted February 28, 2014 Preleteo iz NOPO-a? Još onomad kada je ušao u vlast u NS-u. Tulimirović ga se odrekao preko novina. Bila je tada neka frka oko predaje pečata između njih dvojice. Quote Share this post Link to post
ficfiric Posted February 28, 2014 (edited) Au, kakva ekipa! Srećom pa ima tačno 0% šanse da iko od njih upadne u parlament. BTW, posle se setih zašto TS ide sama na izbore - pa da ošteti Dveri, što će verovatno i učiniti. Oni da ostete? Ako predju 3K glasova, tu me seci Edited February 28, 2014 by ficfiric Quote Share this post Link to post