Joe D Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 (edited) ne verujem da ce bilo koja ekipa imati izrazen primati, tj ovo sto je spanija uradia sa ovom odlazecom generacijom i jos par mladjih je nesto sto ce se tesko ponoviti u doglednoj buducnosti u evropskoj kosarci. kvantitativno, nivo talenta je svuda u porastu trenutno i bice gomila solidnih do odlicnih reprezentacija da bi neko mogao konstantno da pobedjuje. kvalitativno, igraci klase parkera, kirilenka, gasola, novickog, stojakovica, tj te ekipe koja je napravila veliki evropski bum u nba pocetkom 21. veka, nisu verovatni u skorije vreme, i valja uzivati dok neki od njih jos mogu da ucestvuju na ovim takmicenjima. Edited September 22, 2013 by Joe D Link to comment
ficfiric Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 Sve cestitke Francuskoj na tituli i pobedi nad litvanskom neonacistima!!! :thumbsup:Mi smo moralni pobednici prvenstva! :happy:Inace, primecujem da imamo dva "palac dole" smajlija : thumbd : i : thumbdown : Link to comment
nemoderisani Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 Ko eskimi za sneg, mi imamo puno načina da kažemo da su stvari loše. Link to comment
goofs Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 (edited) Edited September 23, 2013 by goofs Link to comment
kobni zelaya Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 ..i simbolična nagrada koja puno znači... Link to comment
Ivo Petović Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 Gde li nam je Petović, da se topi malo :)Emocije i topljenje se potrošilo u petak. Sinoć sam samo uživao, naročito u igri Batuma.Više nego zasluženo. Nadam se da će se sledeće godine pojaviti Noah i Seraphin, za jedno spektakularno takmičenje u troje. Link to comment
MayDay Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 Ju! Parker će sutra da bude u Ateljeu Reno u pola 2. Baš bih mogla da prošetam da ga vidim nekako iz prikrajka. :D Link to comment
Valkyrie Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 Emocije i topljenje se potrošilo u petak. Sinoć sam samo uživao, naročito u igri Batuma.Više nego zasluženo. Nadam se da će se sledeće godine pojaviti Noah i Seraphin, za jedno spektakularno takmičenje u troje.E pa čestitke, zasluženo sasvim. :* Link to comment
Lancia Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 Sve cestitke Francuskoj na tituli i pobedi nad litvanskom neonacistima!!! ne kapiram ovo, jos ih neko bese nazvao tako. neka interna fora, ili? Link to comment
aram Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 koliko kapiram, nikakva fora, ona braca su navodno deklarisani naciji, a valjda i jos poneko. Link to comment
Lancia Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 koliko kapiram, nikakva fora, ona braca su navodno deklarisani naciji, a valjda i jos poneko.e svasta, vidim sad i ja na netu. Link to comment
Feindouno Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 Molim vas javite kad ona kretencina opet bude u Tegijevoj emisiji, bas me zanima sta sad ima da kaze o treneru Francuske. Link to comment
Recommended Posts