Timmi Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Otkud to?nije valjda da mislis da su se nesto posebno trudili protiv nas? meni to djeluje kao jednostavniji nacin da izgubis mec od onog spanskog. Link to comment
J.R. Cash Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Nisu namerno izgubili svakako. Sta bi uopste dobili tim porazom i koga su to birali? Link to comment
Timmi Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 izbjegavali ove od sinoc u cetvrtfinalu. poenta mog posta je da bar isto koliko mozes spance da okrivis da su namjerno pustili, toliko mozes i francuze, pa nesto ne vidim gnjeva pravednika sto francuzi igraju finale, za razliku od zadovoljstva sto su spanci ispusili. Link to comment
J.R. Cash Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 (edited) Spanci su tacno znali sa kim ce igrati u zavisnosti od ishoda utakmice, Francuzi nisu. Ne mislim da su Spanci namerno izgubili, ali istina je da se nisu iscimali na toj utakmici. Bilo im je svejedno i zato nece igrati finale. Ko ih jebe.I nije im prvi put da svojom kurcoboljom sjebavaju turnir i obesmisljavaju rezultate suprotne grupe. Edited September 21, 2013 by J.R. Cash Link to comment
Feindouno Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Spanci su tacno znali sa kim ce igrati u zavisnosti od ishoda utakmice, Francuzi nisu. Ne mislim da su Spanci namerno izgubili, ali istina je da se nisu iscimali na toj utakmici. Bilo im je svejedno i zato nece igrati finale. Ko ih jebe.Bukvalno se isto moze napisati za Francuze u mecu protiv nas pa ce ipak igrati finale. Link to comment
J.R. Cash Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Ako nisi uocio razliku u intenzitetu igre u te dve utakmice, onda nista. Link to comment
Giggsy Posted September 21, 2013 Author Share Posted September 21, 2013 (edited) Francuzi su mozda odigrali slabije, jer su se jednostavno cuvali, kao sto smo se i mi cuvali protiv Crnogoraca. Sa druge strane, ma koliko se neko cuvao, nece dozvoliti u zadnjoj sekundi da mu covek sam ko duh ispod kosa da zicer, jer nema nikakve logike da uvede utakmicu u produzetak.Jos jednom kazem, ne volim teorije zavere i ne znam da li su pustili, ali pristup utakmicama nije bio isti, narocito zato sto su Spanci znali tacno na koga idu.Svejedno im zelim da izgube od Hrvata, ako je moguce :D Edited September 21, 2013 by Giggsy Link to comment
keitel Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Interesantno bi bilo zamisliti obrnutu situaciju, primjera radi, da Srbija u nekoj hipotetičkoj utakmici pobjedom ide na Španiju u četvrtfinalu, a porazom na Italiju. Šta mislite, da li bismo igrali sa 100% snage? ( ne govorim o namjernom puštanju utakmice). Link to comment
kim_philby Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Interesantno bi bilo zamisliti obrnutu situaciju, primjera radi, da Srbija u nekoj hipotetičkoj utakmici pobjedom ide na Španiju u četvrtfinalu, a porazom na Italiju. Šta mislite, da li bismo igrali sa 100% snage? ( ne govorim o namjernom puštanju utakmice).posto treba uvek da idemo na medalju treba da nam bude svejedno s kim igramo posto sve moramo da pobedimo do kraja. ne? to duplo vise vazi za spance. Link to comment
Recommended Posts