frn1782 Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Ne znam samo ko će da nam bude prvi centar kad se Krstić povuče.Pre smo imali rezultate u mlađim kategorijama da pokriju to što ne stvaramo igrače u seniorima, sad nemamo ni to.Ovo je na papiru mlad tim ali prevara ko i onaj iz 2009., sem Nedovića i Bogdanovića nema tu nekog materijala za napredak a to je premalo za borbu za medalje u budućnosti. Link to comment
Joe D Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 ne znam kako tim koji igra dobro i postize rezultat moze da bude "prevara".i naravno da ima materijala za napredak i bilo ga je i kod one grupe igraca jos i vise. duda ne moze da radi indiidualno sa njima u njihovim klubovima, on moze da izabere samo ono sto proceni da je najbolje na raspolaganju. Link to comment
J.R. Cash Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Ovo je na papiru mlad tim ali prevara ko i onaj iz 2009.E? Link to comment
frn1782 Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Pa ja ne vidim nikakav potencijal sem ove dvojice.Ako govorimo o mladjima.Te price o individualnom radu ne da mu robija,ubija finog dečka u pojam itd. su simpatične.Ili jesi ili nisi a ta grupa ko i ova nije to se vidi sad ko i tada.2 igrača od mlađih, stariji su to što jesu, a to je realno kad Duda ode i Krstić se povuče borba za 5.-8.Ako i toliko. Link to comment
Sokrat Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Pa ja ne vidim nikakav potencijal sem ove dvojice.Ako govorimo o mladjima.Te price o individualnom radu ne da mu robija,ubija finog dečka u pojam itd. su simpatične.Ili jesi ili nisi a ta grupa ko i ova nije to se vidi sad ko i tada.2 igrača od mlađih, stariji su to što jesu, a to je realno kad Duda ode i Krstić se povuče borba za 5.-8.Ako i toliko. Link to comment
nemoderisani Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 (edited) Haos (sem Neše Ilića, stvarno još ne znam koja je njegova uloga )Koliko ja shvatam on je došao kao pajac. Da zabavi i oraspoloži. Ako je tako, failovao je i on. Edited September 19, 2013 by nemoderisani Link to comment
Recommended Posts