harper Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Osam reprezentacija koje bi izduvale da nije doslo do prosirenja su: Gruzija, Turska, Izrael, Svedska, Ceska, Belgija, Letonija i Srbija. Od ovih osam u drugu fazu su se plasirale dve reprezentacije. Finska, Ukrajina, Poljska, itd. bi u svakom slucaju igrali na EP.Ja izbrojah tri, Srbiju, Letoniju i Belgiju. Link to comment
ficfiric Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Da, da...njih sam prezalio :D Link to comment
freakns Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 24 repke na EP je extra. kvalitet kosarke je OK. a ako neko ocekuje NBA, jbg, neka priceka jos malo, sace sezona... Link to comment
harper Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 24 repke na EP je extra. kvalitet kosarke je OK. a ako neko ocekuje NBA, jbg, neka priceka jos malo, sace sezona...I meni se svidja. Mnogo utakmica, mnogo zabave, iznenadjenja, rolerkosteri, zilioni kalkulacija, prognoza, matematike, sve ono sto jedno pravo takmicenje treba da ima.A ko je nesrecan zbog razvucenog kvaliteta neka gleda samo finale i nada se da ce ta utakmica biti na nivou. I sta uopste znaci ideja da je manji kvalitet sa 24 nego sa 16 ekipa? Sto, ako dodje dodatnih osam ekipa onda i ovih originalnih 16 gube na kvalitetu? Link to comment
maheem Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 A sad malo pravog basketa Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 A sad malo pravog basketaciganjskog :Dinace, branio sam rudija sto puta, trudio sam se da njegova frizura ne utice na moje rasudjivanje, ali ne mogu vise. hoce li mu neko reci da ima frizuru kao radnik u luna parku ciji je posao da parkira ona kolca na sudaranje?! Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 ovaj grci selektor isti rambo amadeus Link to comment
maheem Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 ciganjskog :Dinace, branio sam rudija sto puta, trudio sam se da njegova frizura ne utice na moje rasudjivanje, ali ne mogu vise. hoce li mu neko reci da ima frizuru kao radnik u luna parku ciji je posao da parkira ona kolca na sudaranje?!Kakav si esteta :)Kako ti se dopada grčki imidž S.Rodrigueza? Link to comment
maheem Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 ovaj grci selektor isti rambo amadeusBas sam se pitao kako ga neko moze ozbiljno shvatiti sa tim izgledom Link to comment
James Marshall Posted September 12, 2013 Author Share Posted September 12, 2013 (edited) ^^ bolje bi se uklopio u grčku repstaciju, na tragu onog klipa Monti Pajtona - fudbalska utakmica Nijemci vs. Grci Edited September 12, 2013 by NekoIzMase Link to comment
MayDay Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Grci ovo gube i moraju da igraju na dve pobede do kraja i time izbacuju Hrvate, ako se ja ne varam. Meni bolje da dalje idu Hrvati, čini mi se. Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 (edited) Kakav si esteta :)Kako ti se dopada grčki imidž S.Rodrigueza?to vec postujem, ono mi mnogo vuce na kristijana ronalda.@maune, hrvati igraju i protiv talijana. Edited September 12, 2013 by kojot Link to comment
maheem Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 (edited) Ah Rudy...irirantnost sa svim frizurama.Grci bre ovo dobijaju galamom, srcem i mudima. Ajmo Hellas! Edited September 12, 2013 by maheem Link to comment
goofs Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Ja ovde navijam za Spance, mozda prvi put u zivotu :ph34r:Bolje da oni budu prvi i da ne naletimo na njih u 1/4f, a i bolje da mesto Grka tamo budu Italijani ili Hrvati. Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Ja ovde navijam za Spance, mozda prvi put u zivotu :ph34r:Bolje da oni budu prvi i da ne naletimo na njih u 1/4f, a i bolje da mesto Grka tamo budu Italijani ili Hrvati.ja prvi put navijam za grcku Link to comment
Recommended Posts