SleeperSleep Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 sinoc je vucevic bio dobar u svoji minutama na parketu, ali ga je luka totalno zaboravio na klupi u poslednjih 15 minuta. Link to comment
DarkAttraktor Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Je l neko izguglao zbog cega je Vucevic imao malu minutazu na prvenstvu?Neki konflikt sa Pavicevicem il je u pitanju losa procena selektora?covek prosto igra kurton celo prvenstvo kolko sam ja gledo njih ove 3-4 utakmice.deluje bukvalno ko da su ga puskom terali da dodje. Link to comment
DarkAttraktor Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 (edited) inace Letonci bogovi su nam razresili sve moralne dileme koje smo mogli imati od 21h :)edit: sad eventualno mozemo da posaljemo Litvance na B1 da igraju u prajmtajmu ako nam se hoce, al mi i dalje nosimo sve bodove Edited September 9, 2013 by DarkAttraktor Link to comment
maheem Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 covek prosto igra kurton celo prvenstvo kolko sam ja gledo njih ove 3-4 utakmice.deluje bukvalno ko da su ga puskom terali da dodje.A znaci tako. Sinoc sam stekao utisak da neopravdano provodi vreme na klupi. Link to comment
harper Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 sinoc je vucevic bio dobar u svoji minutama na parketu, ali ga je luka totalno zaboravio na klupi u poslednjih 15 minuta.Bio je ocajan u odbrani. Nevidjeni Vacarosi su mu isprodavali par finti kao na rasprodaji. Link to comment
Giggsy Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Kako je dobar osecaj cekati utakmicu bez ikakvog nerviranja... :) Link to comment
maheem Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Kako je dobar osecaj cekati utakmicu bez ikakvog nerviranja... :)Tja. Slazem se ako mislis na utakmicu u sledecoj fazi :) Link to comment
John Coltrane Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Gospon Vlade, jedan od razloga za pracenje basketa. Link to comment
renne Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Ko je os PPP-ovaca okačio zastavu Pozdrav za Kuma i Šarenca? :D Link to comment
BorisZR Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Koliko li se smore ovi crnci dok ide himna... Link to comment
giuseppe Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Kum i Šarenac :DSent from Tapatalk 2 Link to comment
Timmy Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Tekma da se razigraju Vasa i Danilo. I da se oznoje Stimac i mali Krstic. I usput dobiju komsije. Link to comment
Feindouno Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Rashkeem skoluje Vucevica Link to comment
Recommended Posts