ficfiric Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Pa sto je Timmi otvorio?! Sad cemo pobediti :( Link to comment
Mark Rothko Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Karacemo ih ruzno. Link to comment
harper Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Kosovo protiv Mojkovca. Ciji ce poraz ovog puta biti nebeskiji? ^_^ Link to comment
Jimmy Kowalski Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Ocekujem smehotresne minijature Gagica i Stimca. Jedinstvena prilika da uzivamo u njima bez nerviranja.. Link to comment
koksy Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Ocekujem smehotresne minijature Gagica i Stimca. Jedinstvena prilika da uzivamo u njima bez nerviranja.. da, da. to bi moglo biti neprocenjivo. a onda udari dreka kako smo namerno izgubili. Link to comment
Apollo Creed Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 -1, nesrećan ali častan poraz. Link to comment
harper Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Ocekujem smehotresne minijature Gagica i Stimca. Jedinstvena prilika da uzivamo u njima bez nerviranja..Ali, akcija Gagica kad ostaje sam ispod kosa i onako zbunjeno zvera okolo u fazonu "otkud ja ovde" mi je highlight citavog prvenstva do sada. Link to comment
ficfiric Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Ma, kakav poraz. Sad je trenutak da Stimac i Nem. pokazu zasto su dosli na prvenstvo. Treba i Andjusic da se raspuca. Ubijamo Crnogorce Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Биће борба да се пребаци 50 поена за обе екипе. Link to comment
maheem Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Je l neko izguglao zbog cega je Vucevic imao malu minutazu na prvenstvu?Neki konflikt sa Pavicevicem il je u pitanju losa procena selektora? Link to comment
football_addict Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Koliko sam ja gledao malo Cg, igrao je prve 2 utakmice ali je u totalnom autu sto se forme tice, Blagota je bio 10x korisniji... Link to comment
Recommended Posts