goofs Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 kombinacija 1+ prvo poluvreme i 2+ drugo poluvreme Link to comment
freakns Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Večeras igraju muškarci protiv dečaka. Uprkos Dudi, nema tu iskustva i rutine da bi se pobeđivalo u serijamaPogotovo protiv ekipe iskusnih rutinera koji su pri tom priterani uz zidznaci nece imati gde da beze kada ih budemo guzili :naughty:nego ljudi, gde je kojot? nema ga od kada je Markovic juce ubacio tricu i sada se vec brinem da nije presudio sam sebi :( Link to comment
Joe D Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 nego ljudi, gde je kojot? nema ga od kada je Markovic juce ubacio tricu i sada se vec brinem da nije presudio sam sebi :(ti bar ne bi trebalo da prozivas nikoga za pisanje o pojedincima pre takmicenja. Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 tu sam, stojim kano grdelicka klisurina. jedva da sam odgledao nesto u prenosu, gledao sam reprizu sinoc. stojim iza svega sto sam rekao o njegovoj igri do ep u litvaniji. kasnije nisam pratio njegov razvoj, a ove dve utakmice je igrao dobro. Link to comment
freakns Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 ti bar ne bi trebalo da prozivas nikoga za pisanje o pojedincima pre takmicenja.a dobro, od mene se naviklo da gresim... kojot ima cvrsca ubedjenja!tu sam, stojim kano grdelicka klisurina.e dobro je :D Link to comment
Psihodelija Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 bicemo ruzno jebani. da ispostujem Link to comment
giuseppe Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Ajmo ajde!Sent from Tapatalk 2 Link to comment
renne Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 IdemooooПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4 Link to comment
renne Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Loše počesmoПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4 Link to comment
djuras Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 zestoko udvajaju krstica Link to comment
Frank Pembleton Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Uhhh...malo klecamoPoslato sa WC šolje by BVK Link to comment
giuseppe Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Treći!Sent from Tapatalk 2 Link to comment
Recommended Posts