MayDay Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 (edited) Pa je. Jutros. :DAli ne pamtim šta su im mali Makedončići uradili pre dve godine. Edited September 5, 2013 by MayDay Link to comment
MayDay Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 E, a kome beše sinoć BoBo zalepio onu odličnu bananu? Link to comment
James Marshall Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Pa je. Jutros. :DAli ne pamtim šta su im mali Makedončići uradili pre dve godine.Usrali im se u život na njihovom bunjištu u 1/4 finala nakon što su Litvanci imali najgori šuterski meč u svojoj istoriji. Link to comment
MachineGunEtiquette Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Vojdan 5/5 trice , Vlado Ilijevski valjda poslednji šut, ili bar neki od, mega bitan. Bo standardno, centri istukli, klasično. Kako mi je samo bilo drago.Zato uz braću Stojanovski protivu NaciVaćaroškihSiledžija uvijek i vo vijeki vijekova amin! Link to comment
freakns Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Kaže moj Almi da im je ove godine važnija pobeda protiv Makedonije nego Srbije i Rusije zajedno.zednu preko vode... Link to comment
Sam Spade Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Zna li neko zašto Litvanci imaju 6 visokih igrača? Otkazali im svi bekovi? Link to comment
Recommended Posts