Blud Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Ne kontam po cemu je Bosna simpaticna :fantom: Meni su drazi Litvanci, tolko dugo smo ih zestoko prali, da su i zasluzili onih par godina kad su oni nas malo :) Sto se Bosnaje tice, nemam pojma dal mi je antipaticniji A.Petrovic ili one-man-show Teletovic. Link to comment
Feindouno Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Ne kontam po cemu je Bosna simpaticna :fantom: Meni su drazi Litvanci, tolko dugo smo ih zestoko prali, da su i zasluzili onih par godina kad su oni nas malo :) Sto se Bosnaje tice, nemam pojma dal mi je antipaticniji A.Petrovic ili one-man-show Teletovic. Simpatican je Edin, za ostalo +1 Link to comment
Have_Fun Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Ne nego je simpatican jasamnbaigracvidecetevikadmekrenesut Kleiza.. Link to comment
Yoda Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Uhhh, mnogo mi je krivo, kao da smo mi izgubili. Em su nas zaduzili, em su satrli ove balticke prevarante na pocetku 4/4. Crni Aco, jos crnji Gordicu... Link to comment
Jozef K. Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 emotivno sam se istrosio ko da smo mi izgubili +1 igrali su za sve pare poslednju četvrtinu tih 5-6 minuta. Link to comment
Frank Pembleton Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Meni bosanci onako i nisu nešto simpatični.A Edin hm zabavno je ovo ali mislim da je preterano.Nekako mi over the top.Ok je da ja vrištim ispred tv-a ne mora i on sa druge strane! Poslato sa WC šolje by BVK Link to comment
kralj Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Kako vam nije simpatična ekipa koja doslovno gine za svaku loptu i izvlači maksimum iz sebe iz utakmice u utakmicu? Link to comment
Otto Katz Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Volonter Aco: možda nisam najbolji trener, ali dao sam :heart: Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Дуда: Он шутира за три. ГДЕЕЕЕЕ СИИИИ? Где си ти док он шутира за три? Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.